1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Dacubz145 Buildings Art

Discussion in 'Civ4 - Graphics Modpacks' started by dacubz145, Nov 6, 2011.

  1. DocEcho

    DocEcho Warlord

    Joined:
    Jan 26, 2012
    Messages:
    152
    Location:
    Canada
    Yes, kind of. I will send the link. Not sure about what you can put on here.
    Thanks for the flag.
     
    Last edited: Mar 25, 2017
  2. DocEcho

    DocEcho Warlord

    Joined:
    Jan 26, 2012
    Messages:
    152
    Location:
    Canada
    I was wondering around and got to thinking. Maybe you could use parts of Notre Dame for both. The is already a Westminster building and a Big Ben for the Peace Tower on the Canadian Parliment.
     
  3. Kathy

    Kathy Prince

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    566
    Maybe, but this also has to be recoloured, and at the moment I have few time to seek suitable models, put them together and paint them. As I do not use Blender, the items need to have a suitable shape "as they are", and I know how difficult this is. Maybe I will try somewhen.
     
  4. DocEcho

    DocEcho Warlord

    Joined:
    Jan 26, 2012
    Messages:
    152
    Location:
    Canada
     

    Attached Files:

  5. DocEcho

    DocEcho Warlord

    Joined:
    Jan 26, 2012
    Messages:
    152
    Location:
    Canada
    Civ4ScreenShot0008.JPG Civ4ScreenShot0010.JPG
    Still having problems with the flag and now Giant Cross.

    <BuildingArtInfo>
    <Type>ART_DEF_BUILDING_GIANT_CROSS</Type>
    <LSystem>LSYSTEM_4x4</LSystem>
    <bAnimated>0</bAnimated>
    <fScale>200.8</fScale>
    <fInterfaceScale>4.8</fInterfaceScale>
    <NIF>Modules/Custom Buildings/Giant Cross/Giant Cross.nif</NIF>
    <KFM/>
    <Button>Modules/Custom Buildings/Giant Cross/giantcrossbutton.dds</Button>
    </BuildingArtInfo>
     
  6. dacubz145

    dacubz145 Deity

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    3,730
    Location:
    Windy City
    Sorry about the late reponse, have been busy lately.

    For the flag, I may have messed up. Rename the flag goes here.dds to nato_fla.dds exactly. That should fix your problem.

    As for the cross, I never really scaled my buildings. Most likely it is showing up, but is either way too big or way to small. Try changing the scale drastically (.05, 50.0 etc) to find it.
     
  7. DocEcho

    DocEcho Warlord

    Joined:
    Jan 26, 2012
    Messages:
    152
    Location:
    Canada
    Ok I'll give the flag change a try and let you know.

    For the cross, I had it up to 5000, and it still didn't show. Very odd.
     
  8. dacubz145

    dacubz145 Deity

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    3,730
    Location:
    Windy City
    Look at the download description...recommended scale of .04, you are most likely not small enough
     
  9. DocEcho

    DocEcho Warlord

    Joined:
    Jan 26, 2012
    Messages:
    152
    Location:
    Canada
    That seemed to do the trick. Thanks, looks great.
     
  10. Kathy

    Kathy Prince

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    566
    Dacubz145, are you still doing graphic mods? I am looking for the Bahai World Centre of Haifa, I don't thik it already exists, but it would be great.
     
  11. seasnake

    seasnake Conquistador

    Joined:
    Apr 21, 2006
    Messages:
    1,880
    Location:
    California, United States
    Love the Malargue Clock Tower, I was in Malargue for four months! It's going to be the new monument for euro civs.
     
  12. Kathy

    Kathy Prince

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    566
    I tried your Berlin Wall, but unfortunately it does not work with my mod. So I wonder if this is a known problem and if there is a fixed version.

    By the way, I think it would be funny to have the Wall in a way you can use it as a city wall. I tried this with using the wall and tower in the LSystem, but it also did not work.
     
  13. Kathy

    Kathy Prince

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    566
    Hrochland fixed it for me, and I also managed to use it with a special LSYSTEM, so everything is alright now.
     
  14. Kathy

    Kathy Prince

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    566
    Again I had some problems with one of your wonders.
    Woodstock unfortunately causes an error in the pedia.
     

Share This Page