1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Earth 2005

Discussion in 'Civ3 - Completed Scenarios' started by CivDav, Nov 14, 2005.

  1. CivDav

    CivDav Chieftain

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Messages:
    140
    Location:
    Budapest, Hungary
    This scenario is about the real world as it is today(2005). I made screenshots of
    the player's first turn. Afrca's, and South America's screenshot are in the next post. In this scenario there are six players: the continents.
    Ideas & suggestions to this address: nodoubtforever@hotmail.com
    Version 1.01 updated
    Version 1.02 updated
    Version 1.03 updated
    Version 1.04 updated
    Version 1.05 updated
    Version 1.06 updated


    YOU CAN DOWNLOAD THE SCENARIO HERE: users.atw.hu/szgya9b/En2005.zip
     

    Attached Files:

    • SS1.JPG
      SS1.JPG
      File size:
      262 KB
      Views:
      1,344
    • SS2.JPG
      SS2.JPG
      File size:
      252.8 KB
      Views:
      747
    • SS3.JPG
      SS3.JPG
      File size:
      222.2 KB
      Views:
      563
    • SS4.JPG
      SS4.JPG
      File size:
      229.2 KB
      Views:
      567
  2. CivDav

    CivDav Chieftain

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Messages:
    140
    Location:
    Budapest, Hungary
    Here are the screenshots of Africa's and South America's first turn.
     

    Attached Files:

    • SS5.JPG
      SS5.JPG
      File size:
      236.8 KB
      Views:
      477
    • SS6.JPG
      SS6.JPG
      File size:
      226.7 KB
      Views:
      396
  3. The Last Conformist

    The Last Conformist Irresistibly Attractive

    Joined:
    Aug 25, 2001
    Messages:
    27,779
    Location:
    Not on your side
    Why does Europe have piles and piles of battleships? In reality, we don't have any at all.
     
  4. CivDav

    CivDav Chieftain

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Messages:
    140
    Location:
    Budapest, Hungary
    Thanks for warning me. Tomorrow i'll make a ver 1.01 with no europe battleships on the sea.
     
  5. Red Door

    Red Door Man of Mayhem

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    12,665
    Location:
    USA #1
    I dont think any first-world countries use battleships anymore.
     
  6. CivDav

    CivDav Chieftain

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Messages:
    140
    Location:
    Budapest, Hungary
    Repairing. Ver 1.02 will come today.
     
  7. azzaman333

    azzaman333 meh

    Joined:
    Apr 9, 2005
    Messages:
    22,877
    Location:
    Melbourne, AUS Reputation:131^(9/2)
    Melbourne is a bigger city than Brisbane, if you want more accuracy. Melbourne is the 2nd biggest city in australia.
     
  8. CivDav

    CivDav Chieftain

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Messages:
    140
    Location:
    Budapest, Hungary
  9. GoldEagle

    GoldEagle Deity of All Drummers

    Joined:
    Mar 30, 2005
    Messages:
    804
    Location:
    Florida's Space Coast
    What's with the huge gaps???
     
  10. CivDav

    CivDav Chieftain

    Joined:
    Jul 7, 2005
    Messages:
    140
    Location:
    Budapest, Hungary
    I can't do anything with the gaps, because there aren't any big cities for example in Siberia or in the middle of Sahara. But if you know a missing big city, please warn me. (except Montevideo because that's too close to Buenos Aires (same square), so i can't put in the scenario).
     

Share This Page