Game Saturn

Scuum

Warlord
Joined
Nov 21, 2003
Messages
117
Location
Germany
ya...well..next time i wont play a cultural civ .. you dont make friends with frequent border pops ;)

maybe we could start a looserbracket-game, when enough players are out ;)
 

Dux_

Warlord
Joined
Mar 10, 2005
Messages
259
Ooops. It wouldn't have matter anyway. Sorry. Btw, thanks for the workers scuum, they'll be really useful.
 

Elucidus

King
Joined
Mar 3, 2002
Messages
983
Location
USA
Not sure how long the game was down, the cats got behind my tv adn unplugged my cable modem. I have been really sick lately so I slept through it. Do we need a reload or will 13 hours be enough for the remaining four players?
 

Lord Parkin

aka emperor
Joined
Apr 27, 2004
Messages
6,374
Location
New Zealand
Looks like we won't need a reload. :)
 

Joshua368

Warmongering builder
Joined
Jun 12, 2008
Messages
3,072
Looks like we might need to pause it for Hercules though, expecially since he tried connecting when it was down...

Edit: Okay, paused game for hercules. (missing his turn due to server issues) To unpause hit the pause/break button on your keyboard, unless the game opens in a diplomacy window in which case I think someone may have to unpause for you.
 

Lord Parkin

aka emperor
Joined
Apr 27, 2004
Messages
6,374
Location
New Zealand
Logged in to check up on something. Re-paused for Hercules.
 

Joshua368

Warmongering builder
Joined
Jun 12, 2008
Messages
3,072
Okay if Hercules had been able to make his move the turn would've flipped over with plako at 3:45 EST. So 24 hours from that the game flips over anyway was Hercules skips his turn by default, gotta keep things fair.
 

Hercules90

Deity
Joined
Jul 16, 2007
Messages
2,557
I am back and need the game unpaused. It is in diplomacy mode.

Also I am going out for dinner in about one hour and a half. So if not unpaused soon it would be better to leave it paused for about 6 hours.
 

plako

Emperor
Joined
Aug 8, 2008
Messages
1,009
I'm not sure. At least I'm still at war and can't check if Elkad has made peace. Other alternative is that he feels his troops are not actively participating to war at the moment.
 

Elkad

Emperor
Joined
Mar 26, 2007
Messages
1,056
sorry, should have posted.

yes, there were none of hellhound's units anywhere near me that I could see, and I didn't move any of my troops anyway, so I doubled.

If he landed a bunch of tanks in the double-back, I guess it's my own fault.
 

plako

Emperor
Joined
Aug 8, 2008
Messages
1,009
I'm not sure, but from civstats it seemed like everyone were able to play turn 920 AD and some players did already play turn 940 AD.
 
Top Bottom