1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Intersite BtS PitBoss

Discussion in 'Civ4 - Democracy and Team Games' started by whiplash_CDC, Aug 3, 2007.

  1. BCLG100

    BCLG100 Music Master

    Joined:
    Apr 11, 2002
    Messages:
    16,650
    Location:
    Lahndan
    I'm not even getting in to the game to do that though, i dont get past the loading screen.

    I think i broke it again, Whip would you mind just AI'ing me? think that'll be easier for everyone.
     
  2. whiplash_CDC

    whiplash_CDC Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2003
    Messages:
    939
    Location:
    America's Dairyland
    Network Socket error on BCLG again. Reload has 4 1/2 hours for him, crazy jow, and mighty dwaarf to finish the turn.

    There is a recovery file for BCLG which means that pitboss had him in the game. So, apparently it crashes the instant you are in, so fast you don't even see it. Did you get a "connecting to peer XXX" message at the start of the load? I sometimes get a network socket error disconnect when I join a game hosted by others and a player is already playing the turn. I get dumped but it doesn't crash the game.
     
  3. BCLG100

    BCLG100 Music Master

    Joined:
    Apr 11, 2002
    Messages:
    16,650
    Location:
    Lahndan
    I get the usual logging in stuff that you get with every other game. connected to peer etc- downloading the game etc. then somewhere in between there and actually showing the game it crashes.

    It seems to happen more often than not when ive alt-tabbed out of the game.

    Not sure why that would make a difference and i do it with all of my games but it does. :confused:
     
  4. HitAnyKey

    HitAnyKey Lunatic

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Messages:
    924
    Location:
    Long Island, NY
    civstats is down yet again
     
  5. whiplash_CDC

    whiplash_CDC Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2003
    Messages:
    939
    Location:
    America's Dairyland
    I have contracted a virus. I've shut the game down so it is not a vehicle for infecting the players.

    I'll work on fixing this tonight.
     
  6. whiplash_CDC

    whiplash_CDC Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2003
    Messages:
    939
    Location:
    America's Dairyland
    This thing is proving more evil than I had thought. I couldn't swat it last night; will try again tonight.
     
  7. HitAnyKey

    HitAnyKey Lunatic

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Messages:
    924
    Location:
    Long Island, NY
    Any status on the computer?
     
  8. Kingpin

    Kingpin Captain-General

    Joined:
    Dec 21, 2001
    Messages:
    699
    Location:
    Canada
    The viruses these days are so nasty that you almost need to do a complete reformat of your hard drive to get rid of it.
     
  9. whiplash_CDC

    whiplash_CDC Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2003
    Messages:
    939
    Location:
    America's Dairyland
    Nastier than you think. This one actually sends a worm into your BIOS to change boot priorities so you can only boot off of the infected drive. The other drives are disabled. I had to flash the motherboard to undo that. It also disables taskmanager so you can't kill the processes which is where it lives.

    I don't think any removal program will help as none of them can remove running processes. There is a CMD program that will remove running processes but you need to know the name of the process that is running to remove it.

    This sucker promotes SpyAway as a remedy that sells on line for $50. I wouldn't be surprised if the damn thing wouldn't remove it anyway.

    If any of you gets infected with this the only fix is:

    Flash the motherboard by changing the jumpers or removing the battery for an hour or so. With no juice from the battery the BIOS will revert to factory settings.

    Install an additional hard drive. Format and install the OS on the new partition. Boot off of the new partition. You now have the virus isolated on the old drive that you won't boot from. You can then transfer data files from the old drive to the new one, but I would not move any executable files.
     
  10. Ellestar

    Ellestar Chieftain

    Joined:
    Oct 30, 2005
    Messages:
    477
    Location:
    Russian Federation, Moscow
    Actually, most of the major antivirus programs can do it. However, some particular virus may be programmed to disable antivirus programs one way or another - in that case antivirus will not work while a virus is active.

    As long as you got an antivirus that can heal that virus, why not to copy exe files?
    Try Kaspersky, it got an online scanner http://www.kaspersky.com/virusscanner and a free trial http://www.kaspersky.com/trials
     
  11. robboo

    robboo Chieftain

    Joined:
    Dec 10, 2002
    Messages:
    4,123
    Location:
    Cajun Country
  12. whiplash_CDC

    whiplash_CDC Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2003
    Messages:
    939
    Location:
    America's Dairyland
    Since my C drive is still infected, I'll try this this evening.

    I have no idea how I contracted the virus. I have not browsed unfamiliar websites. It showed up when I exited a PtS SP session.
     
  13. whiplash_CDC

    whiplash_CDC Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2003
    Messages:
    939
    Location:
    America's Dairyland
    Less than 4 hours left on the turn and nobody has played the reload.
     
  14. HitAnyKey

    HitAnyKey Lunatic

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Messages:
    924
    Location:
    Long Island, NY
    Might have helped if you had told us there was a reload. I didn't even know it was done yet.
     
  15. whiplash_CDC

    whiplash_CDC Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2003
    Messages:
    939
    Location:
    America's Dairyland
    I'll reload it tonight.
     
  16. BCLG100

    BCLG100 Music Master

    Joined:
    Apr 11, 2002
    Messages:
    16,650
    Location:
    Lahndan
    Also whip can i still be kicked- after all this work you've done to sort out the comp id hate to crash it again :)

    that and there is very little left for me to do anyways :)
     
  17. whiplash_CDC

    whiplash_CDC Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2003
    Messages:
    939
    Location:
    America's Dairyland
    Well your dumbass host not only forgot to notify but didn't supply the new IP :lol:

    The game will be roladed in 3 hours.

    IP is 65.26.250.180
     
  18. whiplash_CDC

    whiplash_CDC Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2003
    Messages:
    939
    Location:
    America's Dairyland
    The game is back up with 16 1/2 hours on the turn.

    IP is 65.26.250.180
     
  19. HitAnyKey

    HitAnyKey Lunatic

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Messages:
    924
    Location:
    Long Island, NY
    Why did the turn go to 1280AD again? 1280 wasn't supposed to start for at least another 4 hours and half my team didn't get a chance to play their turn yet.
     
  20. whiplash_CDC

    whiplash_CDC Chieftain

    Joined:
    Dec 25, 2003
    Messages:
    939
    Location:
    America's Dairyland
    Ok, I can load back tonight if you want.
     

Share This Page