1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Map Finder Help

Discussion in 'Civ4 - Hall of Fame Discussion' started by Mesix, Jun 30, 2008.

  1. Anysense

    Anysense King

    Joined:
    Jan 30, 2015
    Messages:
    765
    I think I can do it, once my PC is stable enough. Its been a bit of a problem ever since my graphics card cooler snuffed it. Hard to find parts for something seven years old.
     
  2. boogaboo

    boogaboo Josef Popper 4ever

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    1,790
    Location:
    Holon, Israel
    I start too many projects I don't finish, so don't do it for me, do it for the community! and only if you have time :)
     
  3. Anysense

    Anysense King

    Joined:
    Jan 30, 2015
    Messages:
    765
    I've done it. Sort of. At least it does what it s supposed to do - collect data, interpret it correctly and put it into a txt file. I haven't got around to testing much, though.
     
    boogaboo and Noble Zarkon like this.
  4. boogaboo

    boogaboo Josef Popper 4ever

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    1,790
    Location:
    Holon, Israel
    Hi,

    Wow.. good job! :woohoo:
    I'm out of civ atm.. checking other stuff to keep myself from going [more?] insane.
    I'm sure at some point some other civ fanatic / AI will use this to optimize map finding :)

    Booga.
     
  5. Anysense

    Anysense King

    Joined:
    Jan 30, 2015
    Messages:
    765
    I've been out of Civ for three months. If anyone would like to use the program, just let me know.
     
  6. Noble Zarkon

    Noble Zarkon Civ IV Emperor EQM Moderator Hall of Fame Staff Supporter GOTM Staff

    Joined:
    Sep 6, 2012
    Messages:
    4,759
    Gender:
    Male
    Location:
    Gibraltar
  7. Anysense

    Anysense King

    Joined:
    Jan 30, 2015
    Messages:
    765
    I`ve done a bt of testing and noticed that mapfinder does not count mountains. Is it supposed to work this way?
     

Share This Page