1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Twillight of Byzantium

Discussion in 'Civ3 - Completed Scenarios' started by Yoda Power, May 7, 2006.

  1. Yoda Power

    Yoda Power ✫✫✫✫✫✫✫

    Joined:
    Sep 24, 2002
    Messages:
    13,869
    Twillight of Byzantium 2 will be posted tonight or tomorrow! Stay tuned.
     
  2. johnnyjal

    johnnyjal Prince

    Joined:
    Dec 13, 2004
    Messages:
    329
    I have been waiting to try this one.
    So I can wait some more for the latest.....
     
  3. Yoda Power

    Yoda Power ✫✫✫✫✫✫✫

    Joined:
    Sep 24, 2002
    Messages:
    13,869
    It has been released!!!! Sorry for the delay.
     
  4. Red Door

    Red Door Man of Mayhem

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    12,665
    Location:
    USA #1
    Download link doesn't work. :confused:
     
  5. Mirc

    Mirc Not mIRC!!!

    Joined:
    Jun 27, 2005
    Messages:
    15,825
    Location:
    Düsseldorf, ->Germany, E.U.
    Works fine for me. :) (download)
     
  6. Red Door

    Red Door Man of Mayhem

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    12,665
    Location:
    USA #1
    Not Found
    The requested URL /downloads/civ3/scenarios/Twillight_of_Byzantium2.zip<br /> was not found on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


    That's what I get.
     
  7. Virote_Considon

    Virote_Considon The Great Dictator

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Messages:
    9,343
    Location:
    Skaville UK Reputation: 1
    I too have the "file not found" error.
     
  8. Yoda Power

    Yoda Power ✫✫✫✫✫✫✫

    Joined:
    Sep 24, 2002
    Messages:
    13,869
    Sorry. Download fixed.
     
  9. Mirc

    Mirc Not mIRC!!!

    Joined:
    Jun 27, 2005
    Messages:
    15,825
    Location:
    Düsseldorf, ->Germany, E.U.
    Wow, I wonder how come I could download it? :wow:
     
  10. Yoda Power

    Yoda Power ✫✫✫✫✫✫✫

    Joined:
    Sep 24, 2002
    Messages:
    13,869
    Yeah that was pretty strange. I couldn't myself. Anyway it should work now, atleast it does for me. :)
     
  11. cubsfan6506

    cubsfan6506 Got u

    Joined:
    Oct 5, 2006
    Messages:
    6,266
    Location:
    Awesome Land
    great scenario. The file structure is absolutely huge though.
    yoda how did you get those wooden type graphics.
     
  12. CC-2224

    CC-2224 Look! A Chicken!

    Joined:
    Oct 9, 2006
    Messages:
    468
    Location:
    Heading in the opposite direction
    Awesome scenario! I'll try this out when I get the chance. My to do list is very long.
     
  13. Yoda Power

    Yoda Power ✫✫✫✫✫✫✫

    Joined:
    Sep 24, 2002
    Messages:
    13,869
    It's only 83 mb, trust me, I've seen bigger, much bigger.

    You are not the first to ask about the interface. I already posted a link to them on page 2 or 3 in the preview thread. :)
     
  14. cubsfan6506

    cubsfan6506 Got u

    Joined:
    Oct 5, 2006
    Messages:
    6,266
    Location:
    Awesome Land
    oh yeas i didnt mean big in size i meant big as the size of the things you changed.
     
  15. Red Door

    Red Door Man of Mayhem

    Joined:
    May 29, 2005
    Messages:
    12,665
    Location:
    USA #1
    Okay, started a game as Fiorentina. I started out by going to war with Lombards and took Parma and that city to the west, whose name I forgot :blush:. Then, I sieged Milan and brought in Trebuchets to bomb the crap the out of them. But, I tried attacking with 10 units, and lost all of them but 2, but I took the city. So, now I'm trying to reorganize my army to attack Verona and get rid of the annoying pope. :mischief: Ottomans are flat out dominating in the East. Serbia has 2 cities left and Bulgaria has 1. Great job on the update Yoda! :thumbsup:
     
  16. RedwallFortress

    RedwallFortress Necromancer Emperor

    Joined:
    Oct 18, 2006
    Messages:
    511
    Location:
    New York City
    I will DL the Scenario next thing tomorrow morning. Have to :sleep: sleep!!!
     
  17. Kyriakos

    Kyriakos Alien spiral maker

    Joined:
    Oct 15, 2003
    Messages:
    56,437
    Location:
    Thessalonike, The Byzantine Empire
    I played a couple of turns in the new scen, as the byzantines in emperor level.

    I took two cities in Greece, and lost three to the ottomans, but with a sneaky knight i managed to destroy the army of Orkhan ;)
     
  18. dferrill

    dferrill Warlord

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    268
    Location:
    Morgantown,IN
    I just started playing this scenario havent got very far but this looks like it will be fun to play im playing as the ottomans one thing ive noticed about science research allways goes back to 50% no matter where i put the slider the next turn is this supposed to be this way and if so why.?
     
  19. KingArthur

    KingArthur Searching for the Holy Grail

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    2,932
    Gender:
    Male
    Location:
    Alba
    It's a "feature" of Civ3. It's typically because the tech research funding rate cap for the government you're in is set at something less than the maximum (10 or 100%). It's annoying I grant you but it's a good way to make some governments better at research than others.
     
  20. dferrill

    dferrill Warlord

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    268
    Location:
    Morgantown,IN
    I think i understand what your saying it kinda forces you to research advances at a peticular rate for historical accuaracy i guess.its the only thing i can think of that it does other than when your gp runs out it also forces you to disband supported units and sell improvements i was just wondering if this was intentional or not and why.
     

Share This Page