1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Arckons Next 24Civ Pitboss game; details and discussion here

Discussion in 'Civ4 - PitBoss Games' started by Arckon, Feb 17, 2007.

  1. Arckon

    Arckon Prince

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    324
    OK, I saved the game and will try to address this as a network issue.

    It is not the game tiself.

    Everyone try again later tonight.

    Cemason, you can chose either Spain or the Vikings.
     
  2. cemason

    cemason Chieftain

    Joined:
    Dec 28, 2005
    Messages:
    34
    Vikings, if I can^^
     
  3. Arckon

    Arckon Prince

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    324
    Has anyone tried to log in since this morning?

    ???
     
  4. Johnhs

    Johnhs Warlord

    Joined:
    Oct 7, 2006
    Messages:
    172
    Location:
    Gauteng, South Africa
    Hey, Cemason. Welcome.

    I am your neighbour, i.e. Russia.

    (Firefox)
     
  5. Arckon

    Arckon Prince

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    324
    Johnhs, were you able to log on this past evening?
     
  6. cemason

    cemason Chieftain

    Joined:
    Dec 28, 2005
    Messages:
    34
    I still can't connect, unfortunately. I unzipped Earth24 in my MODS\ Folder, tried it in both places (MyDocuments\MyGames\Warlords\MODS) and also in ProgramFiles\..\Warlords\MODS and both give me the leaderless screen.

    What specifically are people doing to resolve this issue? I've tried both at home and at work and get the same results.
     
  7. Johnhs

    Johnhs Warlord

    Joined:
    Oct 7, 2006
    Messages:
    172
    Location:
    Gauteng, South Africa
    About an hour ago and still got the leaderless screen.
     
  8. Arckon

    Arckon Prince

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    324
    I am working on it; dont know yet what to do.
     
  9. Arckon

    Arckon Prince

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    324
    Thanks Johnhs.
     
  10. IanDC

    IanDC Prince

    Joined:
    Apr 16, 2005
    Messages:
    338
    Location:
    Oxfordshire, England
    Wasn't able to get on for my 2nd turn either yesterday evening or this morning, blank leader screen .
     
  11. classical_hero

    classical_hero In whom I trust

    Joined:
    Jan 30, 2003
    Messages:
    33,262
    Location:
    Perth,Western Australia
    I got a Leaderless screen also.
     
  12. Klammi

    Klammi Warlord

    Joined:
    Oct 21, 2006
    Messages:
    234
    Location:
    HRO, Germany
    I don't aggree. I suppose this is a wrong behaviour of the Earth24 mod. I launched a game with plattfuss without the mod and everything was fine. What is the biggest map without the mod? Lets test it with it. When the server survive three turns we know its the mod.
     
  13. Arckon

    Arckon Prince

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    324
    I am going to restart the game with no premade map, and let people join in to play as they want to. I'll do it with no designated civs, but with 24 civs you get plenty of picks.

    Take your civ your assigned, but after tomorrow morning at 8:00 am EST (USA) it becomes first come, first served. I am putting it up now with a 24 hour timer.

    If the map has been causeing all this problem, then lets toss it out.
     
  14. Arckon

    Arckon Prince

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    324
    Wow, the Earth 24 mod is without a map script and the ones I find only start with 8 players.

    Going to start it up with 18Civs Warlords map no mods.

    THAT IS, I repeat NO MODS. DO NOT LOAD THE EARTH24 MOD!

    Starting with a subselection of what we had before and any can pick whatever civ is available as we are less 6 civs.

    Sorry guys.
     
  15. classical_hero

    classical_hero In whom I trust

    Joined:
    Jan 30, 2003
    Messages:
    33,262
    Location:
    Perth,Western Australia
    Have you started the game yet?
     
  16. classical_hero

    classical_hero In whom I trust

    Joined:
    Jan 30, 2003
    Messages:
    33,262
    Location:
    Perth,Western Australia
    We really should not start with any techs except fr the ones that are for our civ.
     
  17. Arckon

    Arckon Prince

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    324
    Klammi, classical_hero, do not log in till I post here that the game is up.

    You are screwing up the civ settings when you log in while I am still in the game set up.
     
  18. Arckon

    Arckon Prince

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    324
    OK, the game is up now.
     
  19. Klammi

    Klammi Warlord

    Joined:
    Oct 21, 2006
    Messages:
    234
    Location:
    HRO, Germany
    ups ;) sorry for that... i'm in now
     
  20. JMaltman

    JMaltman Prince

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Messages:
    476
    Location:
    Markham, Canada
    So is this another test, or are we starting for good with these settings?
     

Share This Page