1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Bug reports and technical difficulties

Discussion in 'RFC mod-mod: Classical World' started by srpt, Jul 29, 2013.

  1. calad

    calad Chieftain

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    1,362
    Legion upgrades to "normal" swordman while it definetly should be an armoured swordman, thus making Rome unable to train Legionaries at all.
     
  2. srpt

    srpt Deist

    Joined:
    May 10, 2010
    Messages:
    2,025
    Location:
    Toronto
    oops I will fix that
     
  3. calad

    calad Chieftain

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    1,362
    And also military drill tech cost only 720 while all other even earlier techs cost +2000 science.

    edit: actually Rome cannot build at all Legionaries for some reason and does not start with bureaucracy.
     
  4. wogudwkd12

    wogudwkd12 Chieftain

    Joined:
    Jul 21, 2016
    Messages:
    1


    AI Rome is just piling up the army without actually using it. I think this weird doom-stacking has been going on for about 30~40 turns, despite the fact that Rome has been at war this entire time. I think there's something wrong with the AI logic, probably a bug.

    Btw, I edited the maps a little(using WorldBuilder) to give buffs and nerfs to make some cities rise and fall as the game progresses. I also changed the Great Library so that it'd boost the great person rate and give one free sage, and changed the Great Lighthouse to give 2 traderoutes to the city where it's built. But it's nothing major.

    http://www.filedropper.com/ptolemyad-0103
     
  5. srpt

    srpt Deist

    Joined:
    May 10, 2010
    Messages:
    2,025
    Location:
    Toronto
    wow that bug goes back to original RFC. I remember it being discovered in RFCE years ago but I honestly didn't think it was in this mod, which came from Sword of Islam. it's fixed now.

    Military Drill, Legionaries, also fixed
     
  6. calad

    calad Chieftain

    Joined:
    Jul 26, 2012
    Messages:
    1,362
    Some new bugs:

    Rome UP does not work, for some reason Bureacracy civic keep reseting back to tribalism.

    Pilgrim system does not work, when I press button nothing happens.

    Army and naval unit limits does not exist anymore, is this on purpose?

    edit: also corporations seems to be dysfunctional. I have whole 75BC Roman empire, a lot of buildings and techs and zero corporations. shu victory condition window is broken.
     
  7. DiMarzio

    DiMarzio Chieftain

    Joined:
    Aug 17, 2012
    Messages:
    39
    Location:
    Finland
    Last edited: Nov 22, 2016
  8. DiMarzio

    DiMarzio Chieftain

    Joined:
    Aug 17, 2012
    Messages:
    39
    Location:
    Finland
    Another incorrectly triggering UHV goal. Sassanid goal of controlling Darius's empire incorrectly triggers, when I build my third Zoroastrian Cathedral. And the Zoroastrian Cathedral goal ticks, but doesn't get accomplished. I tried to build something else that turn, and nothing extraordinary happened, so it must be Cathedral triggering those goals. Check the screenshot. As you can see, Tisfun completes the Cathedral and I still have lots of provinces for the first goal but still this happens.

    A save one turn before constructing the Cathedral: https://www.dropbox.com/s/zd8dcbuy0hcy9oe/Shapur AD-0376.CivBeyondSwordSave?dl=0


    https://www.dropbox.com/s/wv5i9mdk4w8xhla/Civ4ScreenShot0000.png?dl=0
     
    Last edited: Nov 22, 2016
  9. Martinus1988

    Martinus1988 Chieftain

    Joined:
    Jul 27, 2015
    Messages:
    2
    Playing as Byzantium

    - I can't build Theodosian walls, eventhough i have prerequisities (technology, religion)
    - Attila (448 AD) spawns as Numidian, not Hun.
     
  10. Sitalkas

    Sitalkas Chieftain

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Messages:
    472
    Gender:
    Male
    Location:
    Athens
    Which version are you using? In some of the latest versions, Srpt had fixed the Attila bug
     
  11. Tigranes

    Tigranes Armenian

    Joined:
    Sep 11, 2008
    Messages:
    9,318
    I recommend rolling back to version 268, which still has many bugs, but less CTDs..
     
  12. JHLee

    JHLee Chieftain

    Joined:
    Aug 27, 2013
    Messages:
    316
    Great Lighthouse does not count as Great Wonder in Antigonid UHV Conditions.
     

Share This Page