1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Bug Reports - Post Here!

Discussion in 'Community Patch Project' started by Gazebo, Jun 15, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JimBobRedneck

    JimBobRedneck Chieftain

    Joined:
    Oct 15, 2015
    Messages:
    46
    Encountering a CTD with the 4/9 beta build. Occurs at different points during my turn each time I reload, and I've eventually been able to get past it for a turn or two (many reloads required to progress two turns).

    The CBP (w/ EUI) is the only mod I use. Logs, CvMiniDump and the most recent save file are attached.
     

    Attached Files:

  2. ishmael_

    ishmael_ Chieftain

    Joined:
    Sep 8, 2015
    Messages:
    21
    I am using the current version (1.3.9). I used the automatic installer and got the full version with EUI.

    I'm playing a game where I conquered Addis Ababa. It is a holy city for not-enhanced eastern orthodoxy (only the first three beliefs). I don't have a religion of my own.

    The turn after I conquered the city, I got a great prophet in Addis Ababa. The prophet had the option to enhance the religion, but after I clicked it, I got prompted to create a new religion. Since no more religions are available, I got stuck unable to move to next turn.

    Not sure if this is a known issue.

    I think i attached the save game file.
     

    Attached Files:

  3. Hyronymus

    Hyronymus Troop leader

    Joined:
    Nov 25, 2003
    Messages:
    1,866
    Gender:
    Male
    I used the hotfix for the 4/9 patch midgame to address the CS mission bug and now my city banners are gone. Is there a hotfix for that hotfix?

    Edit: I still have the CS mission bug too, despite clearing the cache and replacing the entire Community Patch directory with the contents of the ZIP file.
     
  4. mlac99

    mlac99 Chieftain

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Messages:
    26
    Location:
    Zagreb, Croatia
    Also CTD with 4/9 beta
     

    Attached Files:

  5. Enrico Swagolo

    Enrico Swagolo Deity

    Joined:
    Jun 10, 2013
    Messages:
    2,387
    Current version:

    Roman UA doesn't work. Conquered Zulu capital which had Statue of Zeus, but I didn't get a Forge. Many buildings like Council also seemed to be missing - while Shaka is not exactly known for his love for building stuff, I doubt he has left it like this considering how much production his start has got (he also got his capital to 17 pop when I was at 11 too).

    Other conquered cities of Shaka typically have 1-2 buildings only and it's almost medieval. Maybe it's coincidence and Shaka really forgot to construct stuff (granted he DID spam me with Spearmen before), but I have reasons to suspect that the Roman UA may not work since a Forge that should have been there, wasn't.

    Didn't get Ikanda despite city producing Zulu-promotion units but IIRC wall/barrack type buildings can't be captured so it's not an issue but it's weird that the UA doesn't "override" this
     
  6. Gazebo

    Gazebo Lord of the Community Patch Supporter

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    18,159
    Gender:
    Male
    Location:
    Little Rock
    Things with nevercapture are ignored. Also free buildings, I believe. So it seems like it is working as designed.

    G
     
  7. Hyronymus

    Hyronymus Troop leader

    Joined:
    Nov 25, 2003
    Messages:
    1,866
    Gender:
    Male
    I fixed the city banner bug, it helps to install the fixed EUI version. Yet still no improvement on the CS mission bug.
     
  8. Gazebo

    Gazebo Lord of the Community Patch Supporter

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    18,159
    Gender:
    Male
    Location:
    Little Rock
    it won't update for existing buildings in the city, as it can't. Will update for buildings produced after updating.
     
  9. Stangle Khan

    Stangle Khan Warlord

    Joined:
    Jan 26, 2015
    Messages:
    137
    Location:
    Texas
    https://www.dropbox.com/s/yyl5envxwhuaiev/Crash%20Files%20April%2C%209th.7z?dl=0

    CTD with 4/9 version during the AI's turn. Full CBP, no EUI. Repeats every time. Believe it is during England's turn. Playing a marathon game on Emperor difficulty. Playing as Carthage on YNAEMP Giant Earth. Other mods are installed.

    JFD's ExCE v14 (With Corporation bug fix)
    JFD's RtP v21
    JFD's Cultural Diversity Core v7
    Historical Religions Complete v31
    Global Relations v7 (UI mod)
    Convinient Start v2
    Randomized City Names v2
    City Limits v7 (UI mod)
    Civ Names by Policies v8
    Faster Aircraft Animation v3
    Promotions - Ancient Ruins Choice v2
    Quick Turns v10
    Units - Starting Scout v1
    YNAEMP v22 (with a somewhat edited Giant Earth map)
     
  10. Gazebo

    Gazebo Lord of the Community Patch Supporter

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    18,159
    Gender:
    Male
    Location:
    Little Rock
    It is almost impossible for me to debug crashes with that many extensive mods active.

    G
     
  11. Stangle Khan

    Stangle Khan Warlord

    Joined:
    Jan 26, 2015
    Messages:
    137
    Location:
    Texas
    Okay. Just wanted to post it.
     
  12. Gazebo

    Gazebo Lord of the Community Patch Supporter

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Messages:
    18,159
    Gender:
    Male
    Location:
    Little Rock
    Sorry, part of my message didn't upload. Should have had "Breaks to disassembly" at front.

    G
     
  13. Stangle Khan

    Stangle Khan Warlord

    Joined:
    Jan 26, 2015
    Messages:
    137
    Location:
    Texas
    It's fine. The comments section was being funny when I was trying to post that. I definitely get that lots of mods can cause weird issues even when their generally considered compatible.
     
  14. Taco Bell Man

    Taco Bell Man Chieftain

    Joined:
    Apr 12, 2016
    Messages:
    17
    For some reason its unable to load texture [DC45_Eventsoverview.dds]
    Is there a way to fix this?
     
  15. PeeDub

    PeeDub Warlord

    Joined:
    Jun 17, 2003
    Messages:
    195
    nm nm nm
     
  16. Hyronymus

    Hyronymus Troop leader

    Joined:
    Nov 25, 2003
    Messages:
    1,866
    Gender:
    Male
    Isn't Faster Aircraft Animation already part of CPP?
     
  17. Zeta12

    Zeta12 Chieftain

    Joined:
    Sep 6, 2015
    Messages:
    15
    Hello Gazebo, I have recently updated CP to latest version(March). However when trying to start a Modded Game an error pops after a bit of loading on the Dawn of Man. It states
    "Unable to load texture
    [assests\UI\Art\Notification\notificationcityeventorange.dds]"

    Other mods I'm using alongside CP:

    Historical Religions
    Cultural Diversity
    Cultural Diversity Music Add-on
    Events & Decisions
    Rise to Power
     
  18. Civ5Play

    Civ5Play Chieftain

    Joined:
    Oct 8, 2015
    Messages:
    45
    Hi Gazebo,

    I have been having issues with crashing, regardless of how many times I restart the game, I tend to crash between turns 400 - 600.

    I am using CBP w/EuI with these mods;

    Fast Aircraft Animations v3
    Fortress Borders - Outposts v6
    Global - Raze Major Capitals v2
    Improvement - Airbases v12
    Stealth Bombers Allowed on Carriers v2
    Yet (not) another Earth Maps Pack v23

    Are you aware of any issues with those mods?
     
  19. kenneth1221

    kenneth1221 Warlord

    Joined:
    Apr 18, 2016
    Messages:
    202
    Hello Gazebo,

    I am playing with the March 9th version of the CPP. In my install, colonists function as regular settlers. They do not provide any additional buildings except for free buildings from policies, etc. This problem does not affect pioneers. This occurs on epic gamespeed, I haven't checked on other speeds.

    Is this a known bug or a problem with my install?

    This problem has appeared in multiple games with multiple additional mods. The smallest modlist with which this bug was present included:

    Example - Simple Clock
    Dynamic Culture Overview
    InfoAddict v 22
    More Great Works
    PerfectWorld3 (Active, not used)
    Xia - Erlitou

    Thank you for the great mod.
     
  20. Hyronymus

    Hyronymus Troop leader

    Joined:
    Nov 25, 2003
    Messages:
    1,866
    Gender:
    Male
    Using the hotfix for the 4/9 release there are still issues with building-related city state missions. It was a clean install for me after I got hit by the self-inflicted city banner problem I reported earlier so it's definetly tied to the hotfix. Also, I cleared the cache.

    No other mods than CPP and some basic and working whoward69's or other approved mods.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page