1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

[Mod] Civ 6 Improvements Patch

Discussion in 'Civ6 - Released Mods' started by Xaviarlol, Oct 25, 2016.

  1. gunnergoz

    gunnergoz Cat Herder

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Messages:
    2,287
    Gender:
    Male
    Location:
    Southern California
    I'd like to use the Additional Buildings mod but there are conflicts with the buildings in the Improvements Patch. I prefer the Patch since it has all the cool changes to policies, etc. Any way you can collaborate with the Additional Buildings mod creator and add his buildings to the Patch?
     
  2. Spyzie

    Spyzie Chieftain

    Joined:
    Dec 4, 2016
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    First of all, many thanks for your mod. The updates it includes greatly improved the game (at least mine :).

    However, I have sometimes an issue where I can't build any district(s) and have to restart a new game from scratch. What happens is that when I'm trying to build a district, all the tiles are unavailable / seen all as unfit for it. Did anyone else experience the same issue?
     
  3. Zuntrix

    Zuntrix Chieftain

    Joined:
    Nov 4, 2016
    Messages:
    35
    How far into the game does this happen? :) I have not experienced this and I have used this mod since version 1. But I never get very far into a game. hehe.
     
  4. Spyzie

    Spyzie Chieftain

    Joined:
    Dec 4, 2016
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    Well, it does happen at the very beginning so at least I'm very lucky with this since I'm not too far into my game. I use a couple of mods and tried to disable them one by one and... disabling "Divine Yuri's CityPanel" made the trick :) That mod might be incompatible with the Improvements patch mod.
     
  5. Tol39

    Tol39 Chieftain

    Joined:
    Dec 14, 2012
    Messages:
    8
    A good fashion, but there is one request. Please make a text document with all the texts, not to speak in English could translate this mod.
     
  6. SiusMattius

    SiusMattius Chieftain

    Joined:
    Nov 11, 2016
    Messages:
    14
    Gender:
    Male
    No updates for quite a while (which is fine obviously), but just enquiring as to where you are at with the project. Finished or...?
     
  7. CAX

    CAX Chieftain

    Joined:
    May 23, 2006
    Messages:
    5
    Well i had that same issue right from the start, but in my case there was a problem with the mod "Production Queue"
    Production Queue alone -> no issue
    Improvements Patch + Production Queue -> no issue (at least as far as i remember)
    Improvements Patch + Production Queue + some other mods -> cant build districts or wonders becouse all tiles are unavailable
    so i tried some mod combinations and
    Improvements Patch + same other mods(without Production Queue) -> no issue

    BTW you dont need to start a new game when you encounter an issue with an mod you can edit the modinfo file in the mod directory->remove every line like this <File>example.lua</File> so the the md actually does nothing
     
    Littlebob86 likes this.
  8. Horem

    Horem Emperor

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    1,720
    Location:
    Wales, UK
    This should fix the compatibility issues with Additional Buildings, I renamed the offending items in the Improvement Patch files (Hospital, Tavern and the requirement for Lumbermill). Extract to your Civ6 Improvement Patch mod folder.
     

    Attached Files:

    Littlebob86 likes this.
  9. theevilone

    theevilone Chieftain

    Joined:
    Jul 31, 2013
    Messages:
    51
    Location:
    Ontario, Canada
    awesome, been waiting for this!
     
  10. Damirith

    Damirith Prince

    Joined:
    Mar 11, 2015
    Messages:
    360
    Hi.

    Can you please update the Changelog to give details on all the new buildings that got added? I have been eyeing this mod for some time now, but have been holding off on downloading it until there was more details on all the additions it includes. I have only played a hand full of Civ 6 games, so I want to know exactly what this mod has added/changed from the normal game. Thanks!
     
  11. horrocks

    horrocks Chieftain

    Joined:
    Oct 24, 2016
    Messages:
    2
    Hey will this ever be updated to the latest patch? The new patch broke the mod unfortunately.
     
  12. SiusMattius

    SiusMattius Chieftain

    Joined:
    Nov 11, 2016
    Messages:
    14
    Gender:
    Male
    Not sure why you believe that, but it's worked in all aspects that I can see since the patch. You might have an older version of the mod.

    EDIT: Ahh the Winter patch? Doh. Yeah, it's broke
     
    Last edited: Dec 24, 2016
  13. Sabby

    Sabby Chieftain

    Joined:
    Dec 24, 2016
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    Uhmn. Winter patch broken? I just got this patch... is it working or should I not go too much into it?

    Edit: nevermind I get it now, the winter update :p

    Also there is a bug with COLONIZATION policy, every time you get a new policy and change something it'll add 2 more charges to builders you have... I have a builder doing more than 5 charges now...
     
    Last edited: Dec 24, 2016
  14. horrocks

    horrocks Chieftain

    Joined:
    Oct 24, 2016
    Messages:
    2
    actually i tried it again and fiddled around a bit, it seems that in previous patches whilst it worked with "Better Natural Wonders" it didn't after the Winter patch so I disabled Better Natural Wonders and re-enabled Civ 6 Improvements Patch and it worked again, so I believe the new patch broke compatibility with some mods.
     
  15. Xaviarlol

    Xaviarlol Warlord

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    224
    Still here - waiting for Firaxis to make the AI playable.

    What is broken? I tested it and seems to work fine. Savegames might be broken due to the new patch, but seems to work fine for new games.

    Also keep in mind the patch automatically enables all mods for some reason, so its likely another mod you have downloaded is enabling itself and causing the problem.
     
    Last edited: Dec 29, 2016
  16. Littlebob86

    Littlebob86 Prince

    Joined:
    Oct 24, 2016
    Messages:
    329
    Siesta v9 ai mod is having a lot of success atm
     
  17. Xaviarlol

    Xaviarlol Warlord

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    224
    Just an update - have moved this mod to the released mods forum.
     
    [to_xp]Gekko likes this.
  18. Nicty

    Nicty Chieftain

    Joined:
    Jan 22, 2017
    Messages:
    7
    Gender:
    Male
    So did the update break this mod? I want to know before I change anything....
     
  19. Xaviarlol

    Xaviarlol Warlord

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    224
    Nope, fully compatible.
     
  20. Xaviarlol

    Xaviarlol Warlord

    Joined:
    May 27, 2011
    Messages:
    224

Share This Page