1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Real Building Upgrades 1.5

Building Upgrades for all 47 vanilla buildings (including 5 UBs).

  1. Infixo

    Infixo Chieftain

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    1,448
    Gender:
    Male
    Location:
    Warsaw
  2. Edward2017

    Edward2017 Chieftain

    Joined:
    Oct 7, 2016
    Messages:
    13
    Gender:
    Male
    Thank you very much and sorry for the late reply.
    I will try it now.
    Have a beautiful weekend!
     
  3. Infixo

    Infixo Chieftain

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    1,448
    Gender:
    Male
    Location:
    Warsaw
  4. LeeS

    LeeS Imperator

    Joined:
    Jul 23, 2013
    Messages:
    5,153
    Location:
    Illinois, USA
    I forgot to mention earlier that no city can have more than one building that has EnabledByReligion="true" at the same time, so the upgrades to the religious buildings will not work as structured. If you just set a single BuildingPreReq without the EnabledByReligion="true" for the Religious Upgrade buildings everything should be fine.
     
  5. ctudor

    ctudor Chieftain

    Joined:
    Oct 30, 2016
    Messages:
    36
    Gender:
    Male
    @Infixo hey is this still compatible with last game fall patch? :)
     
  6. Infixo

    Infixo Chieftain

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    1,448
    Gender:
    Male
    Location:
    Warsaw
  7. ctudor

    ctudor Chieftain

    Joined:
    Oct 30, 2016
    Messages:
    36
    Gender:
    Male
    thank you!
     
  8. taijex

    taijex Chieftain

    Joined:
    Oct 30, 2015
    Messages:
    7
    Still crashes on Apadana, Wish I could use this one, its really cool.

    Using quos combined tweaks as well so maybe a conflict?
     
  9. Infixo

    Infixo Chieftain

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    1,448
    Gender:
    Male
    Location:
    Warsaw
    The game crashed when any player (incuding AI) tried to build Apadana. I had to clear Apadana's requirement for adjacent capital for the mod to work properly. You can build Apadana anywhere you want now and the mod works.
    But mod conflicts are always possible, try disabling quo’s mod for a monent and see if the problem exists. Also, any other mods you are using?
    Edit. Also make sure you have the right version of RBU installed.
     
  10. ctudor

    ctudor Chieftain

    Joined:
    Oct 30, 2016
    Messages:
    36
    Gender:
    Male
    i never build that crap but i am sure the AI build it in my current playthrough but i had no problems what so ever......
     
  11. Infixo

    Infixo Chieftain

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    1,448
    Gender:
    Male
    Location:
    Warsaw
    Because I fixed that crash... :)
     
  12. taijex

    taijex Chieftain

    Joined:
    Oct 30, 2015
    Messages:
    7
    I think its a conflict with Quo's because his does some of the same things with the wonders. When I go to place the apadana with both mods enabled I CANNOT place it anywhere like you describe. I'll test it and report back.

    Current version verified.
     
    Infixo likes this.

Share This Page