1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Relive World Wars Relive World Wars v.19

WWI and WWII mod

  1. Caucasian

    Caucasian Chieftain

    Joined:
    Jan 29, 2018
    Messages:
    3
    I dont know why but it doesnt work
     
  2. Abd121

    Abd121 Chieftain

    Joined:
    Jan 30, 2018
    Messages:
    40
    Gender:
    Male
    ... proabably because of Rise and Fall update?
     
  3. Allein

    Allein Chieftain

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    146
    Location:
    Quebec
    have you deactivate your Rise and Fall, since my mod is on civ 6 without any DLC or expansion
     
  4. Allein

    Allein Chieftain

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    146
    Location:
    Quebec
  5. savio.dibi

    savio.dibi Chieftain

    Joined:
    Feb 2, 2018
    Messages:
    29
    Gender:
    Male
    Is this mod compatible with YnAMP? Because it would be great to play a true WWII. I mean, I know this mod is compatible with TSL, but I want to know if there is the possibility to make a real WWII map, even only a European one. I can help, if anyone want to do it. Thank in advice.
     
  6. Abd121

    Abd121 Chieftain

    Joined:
    Jan 30, 2018
    Messages:
    40
    Gender:
    Male
    is there an updated list of compatible mods? more specifically, CQUI?
     
  7. Allein

    Allein Chieftain

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    146
    Location:
    Quebec
    Will try to implement a files to make TSL work in YnAMP maps for my next update.


    As for compatible mod, I sincerely don't know which is compatible or not.
    I know that many people complain about crashing occuring during their gameplay, and I know that when I'm playing it without any mod it doesn't crash on my computer, so let's say people might have forgot that if other mod are open with mine it may causes random crashes that I can't know about.
     
  8. savio.dibi

    savio.dibi Chieftain

    Joined:
    Feb 2, 2018
    Messages:
    29
    Gender:
    Male
    Thank you in advice.
     
  9. Allein

    Allein Chieftain

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    146
    Location:
    Quebec
    Allein updated Relive World Wars with a new update entry:

    Relive World Wars v.17

    Read the rest of this update entry...
     
  10. Lloydgg

    Lloydgg Chieftain

    Joined:
    Mar 25, 2018
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    Great mod! May I ask if it works smoothly on multiplayer?
     
  11. Allein

    Allein Chieftain

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    146
    Location:
    Quebec
    Thank you!
    I can't tell it's been a while since I've tried it with a friend.
     
  12. Sma

    Sma Chieftain

    Joined:
    May 8, 2018
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    Is this normal?

    By the way awesome mod minus the missing models from some units :)
     

    Attached Files:

    Allein likes this.
  13. Allein

    Allein Chieftain

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    146
    Location:
    Quebec
    I would say that there is an anormal number of boat !

    For the missing model, if you could feed me the unit model who don't show, I could spot more rapidly the error. Must be some text error somewhere in artdef files... I didn't check every units so it happens.
     
  14. Sma

    Sma Chieftain

    Joined:
    May 8, 2018
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    What i could gather t26-b,bristol blenheim,IL-4 dont have any model and the vickers mk e light tank model is,quess what, a warrior :D
     
  15. Allein

    Allein Chieftain

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    146
    Location:
    Quebec
    Thanks ! I've found the errors, T-26 and IL-4 were text error. Vickers and Blenheim were not in unitmember but was in unitcolors in the artdef... so didn't show up like some other unit that you might encounter. Those unit who might not work are (I-16, IL-2, IL-10, LA-7, MIG-15, PE-2, TB-3, TU-2, YAK-9) which are almost all russian air unit, also (Sexton, Ram, Beaufighter)

    If you find other things just let me know, it's help me a lot when people can pin point error.

    It will be fix for the next patch which should be release by the end of the month.
     
  16. Sorry2Baked

    Sorry2Baked Chieftain

    Joined:
    May 26, 2013
    Messages:
    102
    this mod needs pre placed cities and it would be epic!

    Can you not just take the files from another mod that has all the cities pre placed?

    Forgive my ignorance.
     
    Last edited: May 13, 2018
  17. Sorry2Baked

    Sorry2Baked Chieftain

    Joined:
    May 26, 2013
    Messages:
    102
    i would be willing to help
     
  18. Allein

    Allein Chieftain

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    146
    Location:
    Quebec
    sorry for the late reply, as far as I know it doesn't work like that since the worldbuilder load the mod first, but I don't know.

    Do you know how to use worldbuilder ? You could help me build those premade map. I did some effort in that way by adding coordinate for Ynamp maps. I've saved some map Template that I could send you.
     
  19. Allein

    Allein Chieftain

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    146
    Location:
    Quebec
    Allein updated Relive World Wars with a new update entry:

    Relive World Wars v.18

    Read the rest of this update entry...
     
  20. Allein

    Allein Chieftain

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    146
    Location:
    Quebec

Share This Page