1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Bug Report

Discussion in 'Civ4 - World War II 1939 Mod' started by asioasioasio, Mar 5, 2007.

  1. TheThirdReich

    TheThirdReich Chieftain

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    1
    I have a problem... I just download this mod and it looks great but there is one big problem... the menus and options that are on the bottom and the top dont show up... the only thing besides the acutual game the shows up is the notifications window... how do i fix this????
     
  2. LoneTraveller

    LoneTraveller Chieftain

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    283
    Location:
    Montreal, Quebec
    It sounds like your the Python is being loaded adequately. Is it possible that your PC account doesn't have the access rights to the folder named "Beyond the Sword ->mods->thisModsFolder->Assets->Python" ?

    If so, try activating the logs for Civ4 in your "My documents->My Games->Beyond the Sword->CivilizationIV.ini", launch the mod and load a scenario, then look in the file located in "My documents->My Games->Beyond the Sword->Logs->PythonErr.log" and paste the errors here.

    Good luck
     
  3. Brownsfan02

    Brownsfan02 WWII Buff

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    242
    Gender:
    Male
    Location:
    Cincinnati
    i am having problems with not being able to click off of units. I will tell my unit to fortify or give it an order and after that it sticks on the unit and i can't do anything else. This is new to me since this mod worked fine on my other computer.
     
  4. Duke Leto1994

    Duke Leto1994 Chieftain

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    19
    I have the exact problem this person had, except I cannot understand his solution. I tried copying and pasting the Mod into my regular mods folder, but it did not work. Please help as soon as possible.
     
  5. asioasioasio

    asioasioasio Fallout Scrubber

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    3,058
    Location:
    Poland, EU
    Ignore the shortcut and launch mod by going to advanced->choose a mod in game menu.
     
  6. Duke Leto1994

    Duke Leto1994 Chieftain

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    19
    I went to the advanced menu and it was not in my list of Mods.
     
  7. LoneTraveller

    LoneTraveller Chieftain

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    283
    Location:
    Montreal, Quebec
    I'm betting that you have a 64-bit processor. If your Civ4 BTS is installed in "C:/Program Files (x86)/..." verify to see if the installer placed the mod in the "C:/Program Files/...".
     
  8. Duke Leto1994

    Duke Leto1994 Chieftain

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    19
    Yes, my computer does have a 64-bit processor. And here is the location of the Mod:

    C:\Program Files\Firaxis Games\Sid Meier's Civilization 4\Beyond the Sword\Mods

    Inside the mods folder:
    WWII-1939 Mod
    unins000.dat
    unins000

    *EDIT* I have also have The game saved in my "My Games" folder (C:/users/[myname]/documents/my games/)
     
  9. akilshaw904

    akilshaw904 Chieftain

    Joined:
    Sep 30, 2008
    Messages:
    5
    Hi, i was playing this with my friend the other day, we both have the same version, downloaded about a week ago. For some reason, when we were playing over LAN, we kept getting OOS errors. Any way to fix this?

    Thanks again
     
  10. ichbinsehselber

    ichbinsehselber Chieftain

    Joined:
    Jun 22, 2005
    Messages:
    328
    The enigma machine in Berlin does not seem to grant the first strike 1 promotion.

    Correction: I observed this with the Waffen SS I unit, which apparently cannot get that promotion. The enigma machine works fine with other units e.g. Pzkw III. No bug!
     
  11. Geefht

    Geefht Chieftain

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    1
    Hello, I would like to say that when I tried to download the file, it appeared as a blank item which it did not appeared in BtS>MODS. So I would just to say what had gone wrong, because I downloaded directly from the file which you have posted in the furoms. Thank you.
    Sinceerly,
    Geefht
     
  12. deutschland

    deutschland Chieftain

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    3
    Good day, i believe there is an issue (possibly self inflicted) when i try to run the mod the game begins to load and then i recieve an error saying "civ4beyondthesword has stopped working" and then the game quits out, I do not know why this is happening, I have the mod installed in programfiles(x86)/2k games/civ4/bts/mods. Would you possibly have an explanation to why the mod is not working, if you do that would be dearly appreciated due to the fact your mod looks quite impressive and i would dearly enjoy to play it, thanks.
     
  13. kiwitt

    kiwitt Road to War Modder

    Joined:
    Jan 11, 2006
    Messages:
    5,547
    Location:
    Auckland, NZ (GMT+12)
  14. Tigranes

    Tigranes Armenian

    Joined:
    Sep 11, 2008
    Messages:
    9,318
    Very strange bug while conducting bombing missions: enemy can loose the ability to build ANY building afterwards. I know this mod is no longer supported by developers, but maybe someone else could look into this issue? My understanding is that bomber missions are supported by Dale combat mod, which is part of many mod, including Iran-Iraq War scenario...
     
  15. Zach-Attack

    Zach-Attack Chieftain

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Messages:
    14
    Location:
    Texas
    Whenever I try and use the shortcut, It say that it can't find CivBeyondtheSword.exe and then when I try to find it manually and it doesn't exist. I tried to go into the regular game and get into it from there, but it was not on the mods list. Then I downloaded the 7zip file version and put into the mods folder, but it still wouldn't work. Help?
     
  16. stolenrays

    stolenrays Chieftain

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    2,061
  17. Tigranes

    Tigranes Armenian

    Joined:
    Sep 11, 2008
    Messages:
    9,318
    What you mean "still"? The only fix I ever saw was about AA gun, which is still not exactly a very natural solution. To start somewhere can someone look into air combat in general. Many issues there. Weaker Soviet Lavochkin planes can somehow take down German fighters more often than the other way around...
     
  18. stolenrays

    stolenrays Chieftain

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    2,061

Share This Page