1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Production Queue 0.1.16

Add a production queue to city production management

  1. raen

    raen Coat of Arms

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    1,900
    Location:
    Portugal
  2. gremlins0

    gremlins0 Chieftain

    Joined:
    Apr 19, 2003
    Messages:
    63
    Mod doesn't work with new patch 100%. When I go to add a gov center it won't work right. Please fix thanks.
     
  3. Lozenged

    Lozenged Chieftain

    Joined:
    Oct 20, 2016
    Messages:
    72
    Gender:
    Male
    Hey there everyone! Just wanted to pop in to say an update will be coming today. It will address the most-commonly reported issues since the expansion came out. I fully intend to continue working on it after I post the update, though, to try to iron out some more long-term issues.

    @Crusader2010 Do you happen to recall what civilization you were playing as?
     
  4. JSwartz0181

    JSwartz0181 Chieftain

    Joined:
    Jun 10, 2008
    Messages:
    57
    Gender:
    Male
    Location:
    Iowa City, IA
    I hadn't tried building a monument, but I can say I too have experienced the building units issue described. Only my case was scout then trying to train a slinger, getting another scout, and only getting my slinger after trying again. That was/is with Australia.
     
  5. Lozenged

    Lozenged Chieftain

    Joined:
    Oct 20, 2016
    Messages:
    72
    Gender:
    Male
    Lozenged updated Production Queue with a new update entry:

    Initial Update for Rise and Fall

    Read the rest of this update entry...
     
    RohirrimElf likes this.
  6. TKP

    TKP Chieftain

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    25
    Hi, I cant seem to get it to work. I downloaded 0.1.12 (as I don't have Rise and Fall yet), extracted to my Mods folder as per instructions. Checked it is enabled, but there is no production queue when I create a new game.
     
  7. gelodgreat

    gelodgreat Chieftain

    Joined:
    Oct 23, 2015
    Messages:
    441
    Gender:
    Male
    Location:
    Manila, Philippines
    Is there a way to add this on my current save game?
     
  8. Savoir10

    Savoir10 Chieftain

    Joined:
    May 1, 2005
    Messages:
    234
    Location:
    Sydney
    Thank you Lozenged. Working nicely.
     
    RohirrimElf likes this.
  9. TKP

    TKP Chieftain

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    25
    and I have no other mods enabled
     
  10. shaglio

    shaglio The Prince of Dorkness

    Joined:
    Jun 15, 2001
    Messages:
    3,221
    Gender:
    Male
    Location:
    Lawrence, MA, USA
    I had a problem last night with 0.1.13 where I couldn't put Government Plaza buildings in the queue.
     
    RohirrimElf likes this.
  11. Savoir10

    Savoir10 Chieftain

    Joined:
    May 1, 2005
    Messages:
    234
    Location:
    Sydney
    Have you achieved the next government level that allows the buildings to actually be built. Each tier of Government you get allows more Govt buildings to be available.
     
  12. shaglio

    shaglio The Prince of Dorkness

    Joined:
    Jun 15, 2001
    Messages:
    3,221
    Gender:
    Male
    Location:
    Lawrence, MA, USA
    I was finally allowed to put a Tier 1 government building in the queue after I selected my Tier 2 government. Is it supposed to be that way? This is only my second game of R&F because I've been too busy to play lately.
     
  13. Savoir10

    Savoir10 Chieftain

    Joined:
    May 1, 2005
    Messages:
    234
    Location:
    Sydney
    I only found out about the connection a few days ago. Have you checked the civlopaedia. I have seen a comment written in reddit, that it's working as intended.
     
    Last edited: Feb 22, 2018
  14. Question

    Question Chieftain

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    945
    The production queue is glitched after building a government plaza, i cannot build any plaza buildings now. Is there a workaround for this?
     
  15. Lozenged

    Lozenged Chieftain

    Joined:
    Oct 20, 2016
    Messages:
    72
    Gender:
    Male
    Lozenged updated Production Queue with a new update entry:

    Added Government Plaza Support

    Read the rest of this update entry...
     
  16. shaglio

    shaglio The Prince of Dorkness

    Joined:
    Jun 15, 2001
    Messages:
    3,221
    Gender:
    Male
    Location:
    Lawrence, MA, USA
  17. Question

    Question Chieftain

    Joined:
    Mar 12, 2008
    Messages:
    945
    Ah thanks. The mod still isnt checking requirements for some buildings properly though, for example you can queue the arena even though you dont have the pre-req tech yet.

    I also found a strange bug, i queued an archer, but after it was built the production queue showed the archer had 1 turn left, but the archer was already built and the game was demanding that i choose the next production item.

    http://www.mediafire.com/file/7mtivujc1tv74ec/TOMYRIS 22 3475 BC.Civ6Save
     
    Last edited: Feb 26, 2018
  18. Lozenged

    Lozenged Chieftain

    Joined:
    Oct 20, 2016
    Messages:
    72
    Gender:
    Male
  19. dejpolsys

    dejpolsys Chieftain

    Joined:
    Feb 28, 2018
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    Lozenged ...here is my sav file from a vanilla/no mod/no DLC Civ6 game with the latest patch but no R&F ...only PQ 0.1.16 enabled ...base game with random civ/leader ...I can't produce anything ...if I revert to 0.1.13 production works but every religion's Holy Site building is listed (and stays listed) although only the correct one can be selected ...no other districts show that symptom ...hope you can figure it out
     

    Attached Files:

  20. Lozenged

    Lozenged Chieftain

    Joined:
    Oct 20, 2016
    Messages:
    72
    Gender:
    Male
    @dejpolsys Thanks for taking the time to get me this save file. I'll let you know what I find!
     

Share This Page