1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. Photobucket has changed its policy concerning hotlinking images and now requires an account with a $399.00 annual fee to allow hotlink. More information is available at: this link.
    Dismiss Notice
  3. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  4. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  5. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  6. Dismiss Notice
  7. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

RFCE OMG! Look what happened!

Discussion in 'Rhye's and Fall: Europe' started by Lady Eleanor, Apr 14, 2011.

  1. El Bogus

    El Bogus Chieftain

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    370
    Location:
    Leipzig, Germany
    Ah okay, I saw it the first time.
     
  2. TheMulattoMaker

    TheMulattoMaker Dictator of RF

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    1,474
    Location:
    Far-GO!
    They popped up there in my Genoa game and, even though they were immediately getting steamrolled by Morocco, they saw fit to DoW me because Spain is my vassal. Like 5-10 turns after their respawn. It took me exactly one turn to occupy Tunis. Silly AI :crazyeye:
     
    Last edited: Apr 26, 2017
  3. El Bogus

    El Bogus Chieftain

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    370
    Location:
    Leipzig, Germany
    Well, that sucks! :lol: Civ4ScreenShot0008.JPG
     
  4. Swarbs

    Swarbs Chieftain

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    938
    Perhaps more interesting that Cordoba appears to have respawned as the Hafsid Emirate despite still controlling all its Iberian territory (and not Tunis if I read the mini map correctly!)
     
  5. El Bogus

    El Bogus Chieftain

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    370
    Location:
    Leipzig, Germany
    You read correctly!
     
  6. AbsintheRed

    AbsintheRed Chieftain

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    7,909
    Location:
    Szeged, Hungary
    That's probably an issue with the DCN
    I don't think they have respawned
     
  7. cmakk1012

    cmakk1012 Chieftain

    Joined:
    May 27, 2012
    Messages:
    82
    This happens pretty often with both Aragon and England (the latter with French War Galleys killing your Galley). Dunno how to fix it, though
     
  8. AbsintheRed

    AbsintheRed Chieftain

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    7,909
    Location:
    Szeged, Hungary
    Actually most of these is because of some unintended unit flips, which I'm fixing right now:
    Some foreign units potentially switched to you too close to the enemy territory, thus they were an easy target, usually killed right on your spawn.
    PS: these very same unintended flips also caused some workers and outdated units in your starting plot in many cases.
    PS2: England recently got a War Galley beside her initial Galley exactly because of this, to make it less common.
     
    cmakk1012 likes this.

Share This Page