1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  3. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  4. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  5. Dismiss Notice
  6. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

RFCE OMG! Look what happened!

Discussion in 'Rhye's and Fall: Europe' started by Lady Eleanor, Apr 14, 2011.

  1. El Bogus

    El Bogus Chieftain

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    303
    Location:
    Leipzig, Germany
    Ah okay, I saw it the first time.
     
  2. TheMulattoMaker

    TheMulattoMaker Dictator of RF

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    1,453
    Location:
    Far-GO!
    They popped up there in my Genoa game and, even though they were immediately getting steamrolled by Morocco, they saw fit to DoW me because Spain is my vassal. Like 5-10 turns after their respawn. It took me exactly one turn to occupy Tunis. Sill AI :crazyeye:
     
  3. El Bogus

    El Bogus Chieftain

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    303
    Location:
    Leipzig, Germany
    Well, that sucks! :lol: Civ4ScreenShot0008.JPG
     
  4. Swarbs

    Swarbs Chieftain

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    863
    Perhaps more interesting that Cordoba appears to have respawned as the Hafsid Emirate despite still controlling all its Iberian territory (and not Tunis if I read the mini map correctly!)
     
  5. El Bogus

    El Bogus Chieftain

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    303
    Location:
    Leipzig, Germany
    You read correctly!
     
  6. AbsintheRed

    AbsintheRed Chieftain

    Joined:
    Jul 27, 2009
    Messages:
    7,620
    Location:
    Szeged, Hungary
    That's probably an issue with the DCN
    I don't think they have respawned
     

Share This Page