Warfare Expanded (for MOAR) 7.3

Missing Units, Land Units, Air Units, Naval Units

  1. panos19

    panos19 Chieftain

    Joined:
    Aug 13, 2015
    Messages:
    6
    Hi Wolfdog,
    My game with your mode enabled returns to main theme. Without your mod everything is fine.

    To make it more specific.

    I am using the following:

    EvenMoarUnitsAustralia-1.6
    EvenMoarUnitsAztec-2.0
    EvenMoarUnitsMacedonAndPersia_Release-1.4
    EvenMoarUnitsPoland-2.1
    MoarUnits-1.2
    and
    Warfare Expanded (RiseAndFall) with the small fix 7.3

    plus the general fix file for Rise And Fall

    Without your mod as i already said, it works fine.
    With yours, returns to the main theme. As it was before the general fix, for rise and fall, released.

    Any idea ?
     
  2. Wolfdog

    Wolfdog Unit Butcher

    Joined:
    Jun 29, 2012
    Messages:
    659
    Location:
    Australia
    Is your Civ 6 updated to the most recent winter 2018 patch?
     
  3. panos19

    panos19 Chieftain

    Joined:
    Aug 13, 2015
    Messages:
    6
    hi,
    my version is 1.0.0.2016.

    the update is .229 ?
     
    Last edited: Apr 13, 2018
  4. panos19

    panos19 Chieftain

    Joined:
    Aug 13, 2015
    Messages:
    6
    Hi Wolfdog,
    the update to .229 solve the problem.
    thanks for the tip.
     
  5. cloud168

    cloud168 Chieftain

    Joined:
    Sep 28, 2016
    Messages:
    16
    Hi Guys!

    Any idea how to fix this?

    Code:
    3272375.457] UpdateDatabase - Loading Data/WarfareExpanded_UnitAbilities.sql
    [3272375.464] UpdateDatabase - Loading Data/WarfareExpanded_UnitPromotions.xml
    [3272375.470] UpdateDatabase - Loading Data/WarfareExpanded_Units.sql
    [3272375.476] UpdateDatabase - Loading Data/WarfareExpanded_Units_Changes.sql
    [3272375.480] ERROR: Failed to release save point.
    Thanks!

    Edit: updating the game to v229 fixed the problem for me. Thanks!
     
    Last edited: Apr 14, 2018
  6. KrumStrashni

    KrumStrashni Warlord

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    168
  7. Wolfdog

    Wolfdog Unit Butcher

    Joined:
    Jun 29, 2012
    Messages:
    659
    Location:
    Australia
    Those are for Steel and Thunder not MOAR. These are just MOAR's unique units added to Steel and Thunder so you are not missing anything.
     
  8. KrumStrashni

    KrumStrashni Warlord

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    168
    That is true, but there is a risk that with next patch, MOAR might be fully dropped. But this we shall see.
    I was looking at the unit models Deliverator used for the new S&T and some are reworked and looking better than MOAR's. He also added uniques for all new Civs, which are not part of MOAR.
    I wish I could help somehow.
     
  9. norwalkvirus

    norwalkvirus Chieftain

    Joined:
    Aug 25, 2014
    Messages:
    40
    MOAR doesn't include a lot of the more recent DLC & Expansion Civs.
     
  10. Wolfdog

    Wolfdog Unit Butcher

    Joined:
    Jun 29, 2012
    Messages:
    659
    Location:
    Australia
    Like I said on Steam I am taking a break from modding atm so I have no immediate plans to make a S&T version.

    If anything I think it will most likely be a standalone version of WE that is compatible with S&T unique units and will not require the base S&T.
     
    MP | Moongazer and CrazyDutch64 like this.
  11. norwalkvirus

    norwalkvirus Chieftain

    Joined:
    Aug 25, 2014
    Messages:
    40
    What work is necessary to convert?
     
  12. Wolfdog

    Wolfdog Unit Butcher

    Joined:
    Jun 29, 2012
    Messages:
    659
    Location:
    Australia
    Quite a lot as all the tags in S&T are different to MOAR. Not to mention some units have been moved so upgrade lines are all going to need to be checked. Some units need to be removed as well.
     
    norwalkvirus likes this.
  13. Canabrava

    Canabrava Prince

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    391
    Location:
    Brazil
    Works with Civ 6 PT-BR linguage?
     
  14. Wolfdog

    Wolfdog Unit Butcher

    Joined:
    Jun 29, 2012
    Messages:
    659
    Location:
    Australia
    Should work but it will be in english. No one has provided me with a pt-br translation so unless that happens you are stuck with english unfortunately.
     
  15. Canabrava

    Canabrava Prince

    Joined:
    Jun 7, 2007
    Messages:
    391
    Location:
    Brazil
    I just started a game now. It is all PT-BR, working well. I will play more and report.
     
  16. romdev

    romdev Chieftain

    Joined:
    Apr 26, 2018
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    Location:
    Italy
    Any chance to make it working with Steel and Thunder: Unit Expansion ?
    Thanks in advance
     
  17. Laurana Kanan

    Laurana Kanan Don’t underestimate who I am. Moderator

    Joined:
    Apr 10, 2014
    Messages:
    3,468
    Gender:
    Female
    Location:
    Near the Greatest Snow on Earth
  18. chrisgatt7

    chrisgatt7 Prince

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Messages:
    368
    Any time table on update for latest patch ? Just wanna say thank you. You have the best mod out their to date...
     
  19. Wolfdog

    Wolfdog Unit Butcher

    Joined:
    Jun 29, 2012
    Messages:
    659
    Location:
    Australia
    Thanks. If you mean for the latest Civ 6 patch that was released on the weekend then it should work I tried a game yesterday and it loaded OK.
     
    chrisgatt7 likes this.
  20. chrisgatt7

    chrisgatt7 Prince

    Joined:
    Mar 26, 2013
    Messages:
    368
    Thank you please don't ever leave us ... your modding ability is one of the best in the CIV 6 community. Sadly, modding has dropped a bit off compared to CIV 5...
     

Share This Page