1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

WHoward's Pick 'N' Mix Mods

Discussion in 'Civ5 - Mod Components' started by whoward69, Jul 7, 2011.

  1. whoward69

    whoward69 DLL Minion

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    8,412
    Location:
    Near Portsmouth, UK
    I'm assuming you're using the one that comes in "Improvement - Tunnel" and not the defunct/retired "Units - Tunnel Boring Machine" version

     

    Attached Files:

    • TBM.jpg
      TBM.jpg
      File size:
      58.4 KB
      Views:
      464
  2. bladex

    bladex Emperor

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    1,358
    i'm using Improvement - Tunnel (v 3) but it never lets me go into mountain tiles the red circle appears
     
  3. whoward69

    whoward69 DLL Minion

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    8,412
    Location:
    Near Portsmouth, UK
    The screen grab above is from "Improvement - Tunnel (v 3)" so don't know why it's not working on your system, any hints in the logs - conflicting mods, etc. Assuming you have my original modded DLL and not using a "merged" version.
     
  4. bladex

    bladex Emperor

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    1,358
    the mods i had on last game was New Bonus and Luxury Resources (CCTP Teaser) (v 31),Strange Religions (v 9), Default Strange Religions (v 6), UI - Map Pins (v 16), UI - Auto Map Pins (v 4), UI - City Expansion (v 9) (still not working right), Improvement - Tunnel (v 3), DLL - Various Mod Components (v 22), Heroes of Might and Wisdom (v 3)

    i can't use logs they crash my game.
     
  5. whoward69

    whoward69 DLL Minion

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    8,412
    Location:
    Near Portsmouth, UK
    Enabling logging shouldn't crash the game - I have 146 mods enabled along with logging with no issues, so I'm guessing there is something else wrong with your setup or some conflict from another mod
     
  6. bladex

    bladex Emperor

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    1,358
    how in the hell can you play with 146 mods enabled? i have 40 mods max installed!

    and do don't ask me why but when i enable logging the game always CTD around 100 turns i've tested it constantly as soon as i turn it off the crashing stops.
     
  7. whoward69

    whoward69 DLL Minion

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    8,412
    Location:
    Near Portsmouth, UK
    I have a laptop up to the task :D
     
  8. gunnergoz

    gunnergoz Cat Herder

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Messages:
    2,228
    Gender:
    Male
    Location:
    Southern California
    You need a very stable operating system, the latest drivers and a bit of luck. :lol: I play with more than 100 mods all the time. It is heck when one of them blows up, finding out who the culprit is...:crazyeye:
     
  9. bladex

    bladex Emperor

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    1,358
    usually its the one you activated or downloaded last :lol:
     
  10. whoward69

    whoward69 DLL Minion

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    8,412
    Location:
    Near Portsmouth, UK
    The following mods are known to be incompatible with the 1.0.3.124 public beta

    • DLL - Various Mod Components
    • Global - Palace Extra Great Work
    • Global - Espionage Mapping
    • Global - Espionage Mapping (BNW)
    • Maps - Improved CS Luxuries
    • Maps - Improved Small Landmasses
    • UI - Antiquity Site Tooltips
    • UI - City Expansion
    • UI - Improved City Banner
    • UI - Multiple Unique Bonuses (GK)
    • Unique Building - Schloss
    • Units - Steampunk Airships
    • Utils - Civilopedia Mod Entries (GK)
     
  11. whoward69

    whoward69 DLL Minion

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    8,412
    Location:
    Near Portsmouth, UK
    The following mods have been updated to support 1.0.3.128 beta - mods not on the following list were compatible with it already - and uploaded to my web site

    • DLL - Various Mod Components
    • Global - City States Gifts (BNW)
    • Global - City States Gifts
    • Global - Espionage Mapping
    • Global - Espionage Mapping (BNW)
    • Global - Palace Extra Great Work
    • Maps - Improved CS Luxuries
    • Maps - Improved Small Landmasses
    • UI - Antiquity Site Tooltips
    • UI - City Expansion
    • UI - Enhanced Demographics
    • UI - Improved City Banner
    • UI - Multiple Unique Bonuses (GK)
    • UI - Trade Routes Enhancements
    • Unique Building - Schloss (no longer compatible with BNW)
    • Units - Steampunk Airships
     
  12. whoward69

    whoward69 DLL Minion

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    8,412
    Location:
    Near Portsmouth, UK
    It's possible that V24 of the DLL fixes this - as while merging the code from 3.128 I discovered a bug I'd introduced while merging the 3.18 code that would affect the pontoon bridge
     
  13. bladex

    bladex Emperor

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    1,358
    UI - City Expansion was the bug fixed that made it so cheap to buy tiles the whole game? it still says v9?
     
  14. whoward69

    whoward69 DLL Minion

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    8,412
    Location:
    Near Portsmouth, UK
    ??????

     

    Attached Files:

  15. bladex

    bladex Emperor

    Joined:
    Oct 29, 2010
    Messages:
    1,358
    your site doesnt auto refresh
     
  16. whoward69

    whoward69 DLL Minion

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    8,412
    Location:
    Near Portsmouth, UK
    About what I've generally come to expect. It's ALWAYS the modders fault/problem :mad:
     
  17. Wallabulla

    Wallabulla Warlord

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Messages:
    110
    Location:
    Norway
    Thanks a lot for your great mods whoward69, really enhances my playing experience.
    I feel crippled when I play multiplayer without the mods :D
     
  18. Gilgamesch

    Gilgamesch Ancient Alien

    Joined:
    Dec 15, 2010
    Messages:
    2,228
    Location:
    good old germany
    Sorry i have to quote this.
    You are not the only one, i guess here on the forum, that feels like this.
     
  19. Wallabulla

    Wallabulla Warlord

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Messages:
    110
    Location:
    Norway
    Yeah, it seems that not all realise the time you have to spend on this. And that you do it to bring a broader/better experience to games we like and love. You all have my deepest respect for the great job you are doing.

    Well, back to your mods:
    I found that when I activate "Maps - Improved Small Landmasses", I can't make any choices in the "Advanced Setup". Not even the back button. Have to alt-tab and close the game via task mangager.
     
  20. whoward69

    whoward69 DLL Minion

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    8,412
    Location:
    Near Portsmouth, UK
    Just found that myself, appears that I did break that one! :blush:
     

Share This Page