1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Massive Humans vs Humans Game/Lets Player Tracker

Discussion in 'Multiplayer and LP's' started by 12padams, Oct 30, 2012.

?

Who do you think will win?

  1. AstralPhaser

    5 vote(s)
    7.5%
  2. Il Principe

    2 vote(s)
    3.0%
  3. Koshling

    14 vote(s)
    20.9%
  4. Hydromancerx

    17 vote(s)
    25.4%
  5. Vokarya

    4 vote(s)
    6.0%
  6. Acularius

    3 vote(s)
    4.5%
  7. Thunderbrd

    8 vote(s)
    11.9%
  8. ls612

    5 vote(s)
    7.5%
  9. JosEPh_II

    8 vote(s)
    11.9%
  10. Praetyre

    1 vote(s)
    1.5%
  11. Epi3b1rD

    0 vote(s)
    0.0%
  1. JosEPh_II

    JosEPh_II TBS WarLord

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    16,396
    Gender:
    Male
    Location:
    Western IL. cornfields
    I agree here too.

    JosEPh
     
  2. Alex Costa

    Alex Costa Warlord

    Joined:
    Dec 11, 2012
    Messages:
    167
  3. Koshling

    Koshling Vorlon

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    9,254
    We can agree to apply the same logic to that. That works for me.
     
  4. Alex Costa

    Alex Costa Warlord

    Joined:
    Dec 11, 2012
    Messages:
    167
    In fact if you have Caves the Cave Dwelling will still be very useful. The Bonus it gives are very useful that make it a priority to me if I have Caves in the city.
     
  5. Koshling

    Koshling Vorlon

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    9,254
    Sure, just agree not to build it before we upgrade, because if one person takes a GA we'll have to wait for everyone to do so, and that could be quite a long time (several hundred turns)
     
  6. Vokarya

    Vokarya Deity

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    6,184
    Can we even update versions at all? I thought Lock Modified Assets was on and that would stop us from making any adjustments.
     
  7. Koshling

    Koshling Vorlon

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    9,254
    It can be hacked to off if need be.
     
  8. Vokarya

    Vokarya Deity

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    6,184
    Then I'd prefer we didn't update versions at all. I don't want to be changing the fundamental rules of the game every 20 or so turns given the speed of update schedules and the slowness of the game.

    An example: if multi-maps are ever implemented, how would we go back and alter the current game to include them? I don't think we can do that, but the game code at that point would be expecting it.
     
  9. Koshling

    Koshling Vorlon

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    9,254
    IMO we have to, because the traits were way off balance in the version we are running. Try playing with 5 extra crime per turn per pop over 15 population...
     
  10. Vokarya

    Vokarya Deity

    Joined:
    Mar 25, 2011
    Messages:
    6,184
    Could you do a patch just for that, or just update the files with the trait info? I see what you are saying we need to fix now, but if we keep updating, I think we will break the game completely at some point.
     
  11. JosEPh_II

    JosEPh_II TBS WarLord

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    16,396
    Gender:
    Male
    Location:
    Western IL. cornfields
    Meganix was on earlier today wonder why he didn't take his turn? :(

    JosEPh
     
  12. Mega Nix

    Mega Nix Warlord

    Joined:
    Sep 7, 2011
    Messages:
    170
    I have downloaded the mod again, but I still get Runtime Error when I try to load the save game. I don't know what is wrong :confused: I have Windows 8 but the game worked before
     
  13. MagnusIlluminus

    MagnusIlluminus Emperor

    Joined:
    Mar 13, 2012
    Messages:
    1,997
    Location:
    In my own little world...
    I've never used Win8, but a few basics:

    Does Civ4 run without C2C?
    Does C2C run on it's own? That is, can you start a single player game with the MP version?
    You are using the special version in a mod folder called "C2C MP", yes?
     
  14. MagnusIlluminus

    MagnusIlluminus Emperor

    Joined:
    Mar 13, 2012
    Messages:
    1,997
    Location:
    In my own little world...
    Oh, also guessing that you have updated BtS to 3.19. If not, that's probably it.
     
  15. Mega Nix

    Mega Nix Warlord

    Joined:
    Sep 7, 2011
    Messages:
    170
    I know what's wrong! I have a folder called C2CMP in a folder called C2CMP, so when I tried to load the save game it used Vanilla CIV to open it
     
  16. MagnusIlluminus

    MagnusIlluminus Emperor

    Joined:
    Mar 13, 2012
    Messages:
    1,997
    Location:
    In my own little world...
    That would do it too. I could be wrong, but you probably need a space between C2C and MP. I suppose you probably meant that and just didn't type it.
     
  17. Mega Nix

    Mega Nix Warlord

    Joined:
    Sep 7, 2011
    Messages:
    170
    No is not that. In My SVN there is the C2C folder and inside it there is another C2C folder and a save+turn folder. I have to update on my desktop because I get access denied even then I make ownership of the files.

    But turn done It's now Il principe
     
  18. JosEPh_II

    JosEPh_II TBS WarLord

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    16,396
    Gender:
    Male
    Location:
    Western IL. cornfields
    Looks like Il Principe isn't too interested or RL is in the way.

    JosEPh
     
  19. ls612

    ls612 Deity Moderator

    Joined:
    Mar 10, 2008
    Messages:
    8,073
    Location:
    America
    Is it possible to give control of a human player to the AI? That could potentially be useful if we want to get this game moving faster.
     
  20. Thunderbrd

    Thunderbrd C2C War Dog

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    28,562
    Gender:
    Male
    Location:
    Las Vegas

Share This Page