1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Rhye's and Fall of Britannia

Discussion in 'Rhye's and Fall Modmods' started by Gem Hound, Sep 6, 2011.

  1. Gem Hound

    Gem Hound Mercenary

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Messages:
    2,594
    Location:
    In the dark
    I'm clueless as to why Google Chrome didn't work... Maybe they don't support downloads or maybe they just don't support them from that site maybe??????
     
  2. Gem Hound

    Gem Hound Mercenary

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Messages:
    2,594
    Location:
    In the dark
    @Everyone that is following this:
    New update will have the Scottish and Irish added with a map that has the nations already made all starting at the same time in the right spots. I'll need to add something to fill up the coast of France though. Maybe the Bretons in Brittany and also have the Franks split into 3 separate kingdoms?
     
  3. Baron03

    Baron03 Baron

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    254
    If you want, I can show you where place provinces.
    You could have the Franks start with a strong city and the rest be independent and barbarian.
     
  4. Gem Hound

    Gem Hound Mercenary

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Messages:
    2,594
    Location:
    In the dark
    That would work too.
     
  5. hangman

    hangman almost-scientist

    Joined:
    Dec 31, 2010
    Messages:
    765
    Location:
    Best Louisiana
    Seems like this should be moved to RFC modmods; there are other regional RFCs taking shape there...
     
  6. stolenrays

    stolenrays Chieftain

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    2,061
  7. Gem Hound

    Gem Hound Mercenary

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Messages:
    2,594
    Location:
    In the dark
    I agree.
     
  8. nightcreature

    nightcreature Ready to Pounce!

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    239
    Location:
    The Misty Meadow...
    For some reason, when I load this mod, there is no map of Britain, but I can go to Play Now and play without UPs and UHVs and all that. Should this happen? I would like this to work. I have downloaded it 4 times now.
     
  9. Gem Hound

    Gem Hound Mercenary

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Messages:
    2,594
    Location:
    In the dark
    There is no map in this download. I am working on it right now.
    There are also no UPs or UHVs because as I said: This is a Pre-Alpha. This is all making everything else previously. For the beta, I'll start with two of the premade civs and work my way up. Once they are all in and it is working but not balanced, I'll name it version 1.
     
  10. nightcreature

    nightcreature Ready to Pounce!

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    239
    Location:
    The Misty Meadow...
    I probably should have read this...:wallbash:
     
  11. Gem Hound

    Gem Hound Mercenary

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Messages:
    2,594
    Location:
    In the dark
    Thread moved. :)
     
  12. Gem Hound

    Gem Hound Mercenary

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Messages:
    2,594
    Location:
    In the dark
    Pre-Alpha 2 won't be up till next week due to map issues((Doesn't let me save a WBed version and a strange empty Python error)). When I figure them out, I'll post it immediately.
     
  13. Baron03

    Baron03 Baron

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    254
    When you have the map up, do you want provinces named after the modern ones of today?

    And are you going to eventually add unions like RFCE++ did?
    Example: Essex was annexed by Wessex in 825, so have a union between to the two in 825.
    Or something like that
     
  14. Gem Hound

    Gem Hound Mercenary

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Messages:
    2,594
    Location:
    In the dark
    Thanks for the idea of merging provinces. :) One question: What would I name them BUT the modern names? The Celtic ones are no doubt horrid and hard to find nonetheless. Other than the countries themselves of course.
     
  15. hoplitejoe

    hoplitejoe Top fun-poster

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    5,466
    The Kingdom of Kent in the province of Kent seems a little odd. Try to find geographic terms instead of geopolitical ones or else you will have this a lot. It may be hard to find large enough geographic areas though. I would help do this for you but I kinda need a map to work from.
     
  16. Gem Hound

    Gem Hound Mercenary

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Messages:
    2,594
    Location:
    In the dark
    True. Map will be up when I figure out this Python Exception. Posting the exception asap.
    It is an initialization error right before I get onto the map.
    Exception on load up:
    Spoiler :

    Spoiler :
    Traceback (Most recent call last):
    File "CvWBInterface", line 18, in writeDesc
    File "CvWBDesc", line 1533, in write
    File "CvWBDesc", line 486, in write
    AttributeError: 'NoneType' has no attribute 'GetType'.

    Spoiler :
    Can't find type enum for type tag.

    That second one is shown SEVERAL times word for word.

    Exception on WB save:
    Spoiler :
    Traceback (Most recent call last):
    File "CvWBInterface", line 18, in writeDesc
    File "CvWBDesc", line 1533, in write
    File "CvWBDesc", line 486, in write
    AttributeError: 'NoneType' has no attribute 'GetType'.
     
  17. hoplitejoe

    hoplitejoe Top fun-poster

    Joined:
    Mar 22, 2010
    Messages:
    5,466
    Can you just post the map? it would be good to see before it becomes more integrated so that if anyone finds a massive problem with it it can be changed.
     
  18. Gem Hound

    Gem Hound Mercenary

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Messages:
    2,594
    Location:
    In the dark
    The problems began to happen when I put the civs in. I'm guessing that the problem is in that general area. I've narrowed it down to a thousand or so lines of code! YES!

    ((I can't remember the page I got the map off of and this map and it would not work at all without the version I have))
     
  19. pogo935

    pogo935 Chieftain

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    14
    You should consider adding the Antonine Wall and is the Roman Empire supposed to represent the Roman evacuation of Britain or the domain of Soissons?
     
  20. Gem Hound

    Gem Hound Mercenary

    Joined:
    Aug 24, 2011
    Messages:
    2,594
    Location:
    In the dark
    The Roman evacuation of Britain. They would have alot of other civ's core provinces, wouldn't have a good economy, etc. There would only be a few praetorians((ten max)) that would flip at the start.
     

Share This Page