1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Final Fixes Reborn

Discussion in 'Rise from Erebus Modmod' started by Ronkhar, Apr 17, 2013.

  1. AttackonJot_Titan

    AttackonJot_Titan Chieftain

    Joined:
    Aug 9, 2020
    Messages:
    46
    Gender:
    Male
    Not sure what happened there, looks like one or more files got messed up but I've never heard of it. Since the file names and contents are affected the easiest solution might be to download the r343 snapshot and copy the files into the SVN version's folder, or use it instead if there's a problem with the SVN in general. It contains everything that the SVN does it just won't auto update
     
    Samson likes this.
  2. Samson

    Samson Deity

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    6,133
    Location:
    Cambridge
    The download fails, it usually gets to about 12% and then fails with network error. I guess sourceforge is having problems, I will try later. Thanks.
     
  3. AttackonJot_Titan

    AttackonJot_Titan Chieftain

    Joined:
    Aug 9, 2020
    Messages:
    46
    Gender:
    Male
    It did that to me too, if i hit retry once or twice it finishes
     
    Samson likes this.
  4. aledeth

    aledeth Chieftain

    Joined:
    Dec 2, 2020
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    Does anyone have a rough summary of the changes since the 14.11 patch? I've got the r343 snapshot of the mod downloaded, but the readme hasn't changed since 14.11 so I'm wondering what I'm missing out on.
     
  5. Samson

    Samson Deity

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    6,133
    Location:
    Cambridge
    I finally got this downloaded (and finished my game in the stable version). I get the same result, though about 1 in 3 goes I get to start the first turn, and then it crashes when I end the turn.
     
  6. black_imperator

    black_imperator Emperor

    Joined:
    Dec 4, 2005
    Messages:
    1,756
    check the pedia and see if there's anything wrong with it ( most icons missing, text looking wrong).
    Try running Bts with win7 compatibility and admin modes.

    If it still happens, upload a first-turn save.
     
  7. Samson

    Samson Deity

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    6,133
    Location:
    Cambridge
    Pedia seems complete. I am running in Windows 7, I have tried launching via Right Click on AoELancher.exe and "Run as administrator", same result.
     

    Attached Files:

  8. black_imperator

    black_imperator Emperor

    Joined:
    Dec 4, 2005
    Messages:
    1,756
    try running bts directly as administrator, not the launcher.

    Thanks for the save, i'll see if i can see what causes it.
     
  9. Samson

    Samson Deity

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    6,133
    Location:
    Cambridge
    Same result.
     
  10. rcd1649

    rcd1649 Chieftain

    Joined:
    Jun 16, 2013
    Messages:
    4
    I have played FFH for years. On installing the AoE mod, I can get everything installed, when I launch the AoE launcher, I get the mini screen with options. But when I launch AoE using the button on bottom right, it just closes. Any advice or common problems here?
     
  11. black_imperator

    black_imperator Emperor

    Joined:
    Dec 4, 2005
    Messages:
    1,756
    Hi,
    try launching it directly from BtS. Is it working then ?
     
  12. rcd1649

    rcd1649 Chieftain

    Joined:
    Jun 16, 2013
    Messages:
    4
    No, it actually acts like it loaded the mod, but I'm just in vanilla beyond the sword
     
  13. black_imperator

    black_imperator Emperor

    Joined:
    Dec 4, 2005
    Messages:
    1,756
    ok, in that case, there's an issue with the folder structure where you put the mod.

    When looking at Beyond the Sword/Mods/Ashes of Erebus, you should see a folder Assets. If not, show me what you see instead.
     
  14. rcd1649

    rcd1649 Chieftain

    Joined:
    Jun 16, 2013
    Messages:
    4
    That was it. Uninstalled and reinstalled in the folder again and it worked. Thank you!
     

Share This Page