1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

[BtS] Dales Combat Mod!

Discussion in 'Civ4 - Modpacks' started by Dale, Jan 2, 2008.

  1. glider1

    glider1 Deity

    Joined:
    May 29, 2006
    Messages:
    2,784
    Location:
    Where animals hop not run
    If you want DCM with latest patch then play the mod in the signature below and turn off Revolutions. However Influence Driven War will also be included and that can't be turned off at the moment.

    Cheers
     
  2. illu

    illu Warmonger

    Joined:
    Dec 25, 2005
    Messages:
    31
    Location:
    UK
    Awesome mod. Can't play without it.
     
  3. General Tso

    General Tso Panzer General

    Joined:
    Oct 12, 2007
    Messages:
    1,543
    Location:
    U. S. of A.
    Dale,
    Do you have any plans to update this mod to work with 3.17? That would be great if you would, DCM makes this game so much better.
     
  4. Ambreville

    Ambreville Deity

    Joined:
    Sep 28, 2006
    Messages:
    2,255
    Location:
    Windy City USA
  5. ruffriders23

    ruffriders23 Prince

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    399
    I agree. Update to 3.17 would be great!
     
  6. Dale

    Dale Deity

    Joined:
    Mar 14, 2002
    Messages:
    6,997
    Yeah yeah, one thing at a time guys. :)

    1. Churn from bankrupt ISP to non-bankrupt ISP.
    2. Catch up on reading after a week with no internet.
    3. RtW 3.17.
    4. DCM 3.17 :)
     
  7. GOBLES

    GOBLES Warlord

    Joined:
    Mar 29, 2006
    Messages:
    109
    Location:
    The Bronx, NY
    Please make your CIv Changer mod compatible with 3.17:help::please::please::please::please::please:
     
  8. Dale

    Dale Deity

    Joined:
    Mar 14, 2002
    Messages:
    6,997
    CC is a part of DCM. I won't be updating the individual components, but just enabling CC is as easy as modifying the alt game options xml config file. :)
     
  9. GOBLES

    GOBLES Warlord

    Joined:
    Mar 29, 2006
    Messages:
    109
    Location:
    The Bronx, NY
    hmmm...So If I take the CvGameCoreDLL from this mod (once you update it to 3.17)

    I can have CC back? please tell me I'm right...
     
  10. Dale

    Dale Deity

    Joined:
    Mar 14, 2002
    Messages:
    6,997
    Yes. (10 char)
     
  11. GOBLES

    GOBLES Warlord

    Joined:
    Mar 29, 2006
    Messages:
    109
    Location:
    The Bronx, NY
    Hurray...so Just to recap, I can take the current CC mod you made for 3.13, and I just replace the CvGameCoreDLL from this mod (updated) and that's it?

    I don't have to change nothing from the other files that you include with CC?

    Sorry if I'm annoying you but I can stress enough how much I love the CC. I would build a powerful army and declare war against a puny civ, then I would switch places with that puny civ so I could comeback from the brink of destruction and win the war.
     
  12. Healz

    Healz General

    Joined:
    Jun 11, 2002
    Messages:
    953
    Location:
    Maryborough, Australia
    Sounds good this. Looking forward to the changes being made.
     
  13. Biggie898

    Biggie898 Chieftain

    Joined:
    Feb 4, 2007
    Messages:
    25
    Hey Dale,

    Great mod. I recently started playing it after giving up on Overlord 2 (too many CTDs). How do I play DCM with only the AI civ opponents that I select? Every game I play ends up having like 30 civs in it...I'm not that advanced yet!

    Thanks,
    Biggie
     
  14. Dale

    Dale Deity

    Joined:
    Mar 14, 2002
    Messages:
    6,997
    Use CUSTOM GAME instead of PLAY NOW. :)
     
  15. Xenomorph

    Xenomorph King

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    972
    People actually use PLAY NOW? I kinda treated that button like the one in BF2... like a leper. :D
     
  16. Wolfshanze

    Wolfshanze CFC Historian

    Joined:
    Nov 12, 2001
    Messages:
    5,689
    Location:
    Florida
    I use "PLAY NOW"... but realize I put all my favorite OPTIONS as STANDARD in my XML files!

    My "PLAY NOW" button enables tech brokering, random roles, a lot of AI opponents, no time limits on victory and a few other nifty things.
     
  17. keldath

    keldath LivE LonG AnD PrOsPeR

    Joined:
    Dec 20, 2005
    Messages:
    6,520
    Location:
    israel
    Biggie898 hi,

    you only had ctds if you didnt follow my instructions on the front page.

    the mod is stable if using the currect setting.



    giddie up dale!!! glad to know you gonna update !
     
  18. Biggie898

    Biggie898 Chieftain

    Joined:
    Feb 4, 2007
    Messages:
    25
    Hey, buddy. I did follow all of the directions. I went into the alt file and makde sure all of the settings were correct (i.e. rev mod turned off, etc.) Was I supposed to change something with the naming convention in the Shift-Alt-O menu?

    Also Keldath, If I attach a save game with a CTD, will you take a look at it for me and tell me if I missed something?
     
  19. Biggie898

    Biggie898 Chieftain

    Joined:
    Feb 4, 2007
    Messages:
    25
    Dale,

    Thanks for the quick response. I did just that. Went to Custom Game, selected my leader, the AI leaders, then my settings, then LAUNCH. But when the game progressed there were all these uninvited civs in my virtual world! Did I forget t do something?

    Biggie
     
  20. ruffriders23

    ruffriders23 Prince

    Joined:
    Jun 6, 2006
    Messages:
    399
    What ever happened to the ability of planes to kill people? Now when I play the game siege weapons and planes can injure people, but neither can kill anyone.
     

Share This Page