1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Computer Questions Not Worth Their Own Thread II

Discussion in 'Computer Talk' started by Methos, Oct 7, 2009.

  1. shadowplay

    shadowplay (boss music)

    Joined:
    Nov 6, 2003
    Messages:
    5,548
    Location:
    Toronto
    It's actually a Sharp LCD TV. But it's doubled as my desktop's monitor for 5+ years without any problem.

    The really weird thing is there's no issue at all if I turn it on after Windows has loaded. It's only if it's already on when the computer is turned on that this will happen.

    Avast! is a little resource heavy for my liking, I recently uninstalled it from all my systems and installed MSE instead. MS Security Essentials will do the same job at a fraction of the resources. :)
     
  2. Meteor Man

    Meteor Man En Route to M81

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    1,589
    Location:
    Albuquerque
    Then don't turn the monitor on before...? :lol: Sorry that I can't help you.
     
  3. aimeeandbeatles

    aimeeandbeatles watermelon

    Joined:
    Apr 5, 2007
    Messages:
    19,019
    Gender:
    Female
    Its a good idea though to have a secondary on-demand antivirus. Dont do two realtime ones because that can make a mess of things.
     
  4. shadowplay

    shadowplay (boss music)

    Joined:
    Nov 6, 2003
    Messages:
    5,548
    Location:
    Toronto
    I went for years without an anti-virus. Toughens you up and makes me feel like a man. :lol:
     
  5. Esckey

    Esckey Deity

    Joined:
    May 26, 2002
    Messages:
    2,321
    Location:
    Canada
    seem to be having a problem with Abode Flash, get nothing but green screen on many videos and if it's not a green screen then it's very choppy. Anyone have any ideas how to fix it or a link to an older version?
     
  6. Cutlass

    Cutlass The Man Who Wasn't There.

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    46,309
    Location:
    US of A
    When saving things to my second hard drive I'm hearing a clicking sound that's new. Does that mean the HDD is on it's way to dieing?
     
  7. shadowplay

    shadowplay (boss music)

    Joined:
    Nov 6, 2003
    Messages:
    5,548
    Location:
    Toronto
    Try right clicking on a video, click 'settings', untick 'enable hardware acceleration'.

    It's probably failing mechanically. Back the heck up if you haven't already.
     
  8. Cutlass

    Cutlass The Man Who Wasn't There.

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    46,309
    Location:
    US of A
    Wish I could back up. My DVD drive and my external HDD are both not working :sad:
     
  9. Esckey

    Esckey Deity

    Joined:
    May 26, 2002
    Messages:
    2,321
    Location:
    Canada
    No more greenscreen but it usually very choppy and sometimes causes my browser to crash
     
  10. PlutonianEmpire

    PlutonianEmpire Socially Awkward Goofball

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    4,784
    Gender:
    Male
    Location:
    MinneSNOWta
    Two questions:

    1. Is there a way to reset my phone's wireless card (or w/e it uses for internet) without having to reboot the whole phone? It's a Samsung Galaxy S II.

    2. Every day, when I start tethering for the first time for the day, I get the "Choose Network Location" dialog box, with the standard 3 options (home network, work network, public network), and each new day, the network number goes up. Is there a limit how high that can go? It's Windows 7 64 bit. Also, is it possible to stop that number from rising every time I start a new tether for the day?
     
  11. shadowplay

    shadowplay (boss music)

    Joined:
    Nov 6, 2003
    Messages:
    5,548
    Location:
    Toronto
    By any chance, do you have RealPlayer installed? It's known to interfere with youTube, particularly in Firefox.
     
  12. cardgame

    cardgame Obsessively Opposed to the Typical

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    14,432
    Location:
    Misery
    That's interesting. I used that for several months and suffered no issues (Chrome).
     
  13. Zelig

    Zelig Beep Boop

    Joined:
    Jul 8, 2002
    Messages:
    16,392
    Location:
    Canada
    Cycle in and out of airplane mode.
     
  14. shadowplay

    shadowplay (boss music)

    Joined:
    Nov 6, 2003
    Messages:
    5,548
    Location:
    Toronto
  15. PlutonianEmpire

    PlutonianEmpire Socially Awkward Goofball

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    4,784
    Gender:
    Male
    Location:
    MinneSNOWta
    How do I set my browser to always use https?
     
  16. Chairman Meow

    Chairman Meow Class IV

    Joined:
    Oct 3, 2003
    Messages:
    1,307
    Location:
    In an optical fiber
    In general you can't. I do seem to remember, though, an addon for Firefox called "https everywhere" that automatically sends you to the https version of many sites that support it.
     
  17. aimeeandbeatles

    aimeeandbeatles watermelon

    Joined:
    Apr 5, 2007
    Messages:
    19,019
    Gender:
    Female
    I noticed in Firefox 13 if I leave a tab alone for long enough it'll refresh automatically when I go back to it. This annoys me. How do I turn this off?
     
  18. Flying Pig

    Flying Pig Utrinque Paratus

    Joined:
    Jan 24, 2009
    Messages:
    15,651
    Gender:
    Male
    Location:
    Perfidious Albion
    I have been sent a large table in Excel, which only takes up 23 lines vertically but many, many more horizontally. I wish to print this to be able to work with it in the flesh; how do I do this in a way which leaves the information comprehensible as a table?
     
  19. Michkov

    Michkov Emperor

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    1,421
    Printing in horizontal format should do the trick if there are not too many horizontal entries. Else try decreasing the font size so the columns don't take up so much space.
     
  20. PlutonianEmpire

    PlutonianEmpire Socially Awkward Goofball

    Joined:
    Mar 11, 2004
    Messages:
    4,784
    Gender:
    Male
    Location:
    MinneSNOWta
    What do I do if I suspect someone has been hacking into my computer while I sleep, turning it on and deleting stuff, then turning it back off before I wake up?
     

Share This Page