1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Divine Yuri's Custom City Panel November 22 Update

Divine Yuri's Custom City Panel

  1. Divine Yuri

    Divine Yuri Never Closes Chrome

    Joined:
    Oct 28, 2014
    Messages:
    89
    Location:
    Brrrr, USA
    Divine Yuri submitted a new resource:

    Divine Yuri's Custom City Panel - Divine Yuri's Custom City Panel

    Read more about this resource...
     
    Last edited by a moderator: Oct 30, 2016
  2. Baleur

    Baleur Chieftain

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    526
    Location:
    Qingdao, China
    Amazing, just brilliant work. Should be vanilla. I always wondered why on earth there are no tooltips for those entries.
     
  3. anandus

    anandus Errorist

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    3,855
    Location:
    Amsterdam, Netherlands
    Great job! Thanks!
     
  4. RSL™

    RSL™ Chieftain

    Joined:
    Oct 25, 2016
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    this looks awesome. thanks.
     
  5. obv

    obv Chieftain

    Joined:
    Oct 26, 2005
    Messages:
    8
    hello!
    how to activate?
    in Additional Content i don't see the mod

    thanks
     
  6. anandus

    anandus Errorist

    Joined:
    Oct 27, 2005
    Messages:
    3,855
    Location:
    Amsterdam, Netherlands
    It's already activated, like a DLC. Start up a game and you'll see.
     
  7. hermes11

    hermes11 Chieftain

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    23
    Awesome, thank you.

    Are you planning on working on other tooltips as well? It would be great to see base tile values as well as improvement values on a tile. If I hover over a tile with cow, I would like to see what the cow adds to it without looking in Civilopedia.
     
    Chinese American likes this.
  8. Kolath

    Kolath Eternal Lurker

    Joined:
    Nov 8, 2001
    Messages:
    169
    Gender:
    Male
  9. Divine Yuri

    Divine Yuri Never Closes Chrome

    Joined:
    Oct 28, 2014
    Messages:
    89
    Location:
    Brrrr, USA
    I've added an update to the city panel, and here's what I added:
    • The production bar on the city panel has been changed to show total production on the right side of the bar.
    • Whenever the production panel is open the city-panel now moves the the left as to not be covered up by the production panel.
    Spoiler Screenshot :

    Please Note: This screenshot is not of a release version so ignore the additional faith tab. I'm just testing if I can make those tabs modular.


    I might, but I'm just looking to do changes to the City Panel / Production Panel for now until it's the way I like it.

    If you want it as a DLC it requires a new game to be active. If you want it for a already active game you can if you drop the UI folder found in the mod's folder into the Assets folder. That'll just over write the files, and work on any save game.

    I'm just working by myself right now ,and the most likely scenario is Fraxis is going to change the city screen in some way to implement renaming cities. So I'm trying to keep the update when I need to as smooth as possible.
     
    anandus likes this.
  10. Zyxpsilon

    Zyxpsilon Running Spider

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    3,053
    Gender:
    Male
    Location:
    On Earth
  11. obv

    obv Chieftain

    Joined:
    Oct 26, 2005
    Messages:
    8
    :shifty: but, in directory that Divine yuri say
    Steam\SteamApps\common\Sid Meier's Civilization VI\DLC

    unzip the file or put the file zip?

    other mods put in
    ...Documents/My Games/Sid Meier's Civilization VI/Mods
     
  12. Pyrkaige

    Pyrkaige Chieftain

    Joined:
    Nov 8, 2002
    Messages:
    54
    This looks like a great start to adding some much needed functionality to the city screen. Using the version uploaded on October 25, there is a bug with the Currently Building display. As seen on the screenshot here, even when something is being built in a city, it always displays "Nothing being produced in city", with XX/XXX production list.

    Spoiler Screenshot :


     
  13. obv

    obv Chieftain

    Joined:
    Oct 26, 2005
    Messages:
    8
    another question
    your mod only work in english language or is multilanguage?
    thanks
     
  14. Divine Yuri

    Divine Yuri Never Closes Chrome

    Joined:
    Oct 28, 2014
    Messages:
    89
    Location:
    Brrrr, USA
    Unzip the folder into the DLC folder, and when you start a new game it'll be active with it.

    Somewhat - it's not going to break it. Also I've tried where I can to make sure I use as much info that's already available in multiple languages. Too fill out the tooltips I needed to manually write some of tooltip information though.

    Ohh shoot, yeah that's because I was trying to cut a few things that seemed useless, and one thing I did was used by the code. I've updated with a fix to that. Sorry about the inconvenience just saw it, and thought I didn't use it for anything.
     
    Last edited: Oct 25, 2016
  15. lelek

    lelek Chieftain

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    2
    Just curious, is this mod supposed to disable the City Panel button?
     
    CivFanMUC likes this.
  16. CivFanMUC

    CivFanMUC Chieftain

    Joined:
    May 7, 2010
    Messages:
    79
    Location:
    Germany
    He, same question here. The button itself kinda "works" (it looks like it's enabled or not), but the panel itself is gone... o.O
     
  17. Horem

    Horem Chieftain

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    1,718
    Location:
    Wales, UK
    City panel works fine for me. Ya using any other mods? (Load order seems to matter, I had to combine this, Hajee's B-Lining and 8 Ages of Pace all together in one Mod/Modinfo to get them to all work together correctly)
    Great mod btw.
     
  18. kougi

    kougi Chieftain

    Joined:
    Oct 25, 2016
    Messages:
    1
    I had this problem when using the Quick UI mod in combination with this. It'd be cool if the 2 mods were compatible with each other.
     
  19. Landstander

    Landstander Chieftain

    Joined:
    Feb 21, 2006
    Messages:
    217
    Very nice, thank you!
    The stock city screen is a sad piece of UI. I'd be surprised if they don't update it sooner than later.
     
  20. Divine Yuri

    Divine Yuri Never Closes Chrome

    Joined:
    Oct 28, 2014
    Messages:
    89
    Location:
    Brrrr, USA
    Update:
    • The Growth bar has been shortened to make room.
    • Added a Expansion Bar which will show how long until the city expands it's borders. (The color of the bar is temporary as I write this)
    • Added tooltips to the Growth Bar, and Expansion Bar that show total Food and Culture.
     
    Last edited: Oct 26, 2016

Share This Page