1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Duel - Game

Discussion in 'Civ4 - PitBoss Games' started by KingMorgan, May 4, 2010.

  1. ahmedhadzi

    ahmedhadzi Relocation Consultant

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    439
    Location:
    Astoria, NYC
    Same, same, same... Really frustrating, I do run the game as Admin. I only had base game installed before, so nothing is changed. I have no clue what is going on. Is there a troubleshoot page for NoScoreV2?
     
  2. Elkad

    Elkad Chieftain

    Joined:
    Mar 26, 2007
    Messages:
    991
    It's a pretty simple mod, just a few XML changes. We've been using it (or v1) for over a year now.

    I'm about out of ideas. Only thing left I can suggest is a complete reinstall of civ, bts, the 3.19 patch, and noscore.
     
  3. KingMorgan

    KingMorgan Chieftain

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    2,327
    Location:
    In the clouds
    sounds like a mod issue. reinstalling from scratch will sort it out I suspect.
     
  4. KingMorgan

    KingMorgan Chieftain

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    2,327
    Location:
    In the clouds
    The game is now restarted without any mod.
     
  5. ahmedhadzi

    ahmedhadzi Relocation Consultant

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    439
    Location:
    Astoria, NYC
    Logged in with no problem, works like a charm. Sorry guys, and thanks KM!
     
  6. Hercules90

    Hercules90 Chieftain

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    2,557
    Good to be on the road again.
     
  7. SilentConfusion

    SilentConfusion Chieftain

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,617
    Location:
    Wherever
    I think we can shorten the turn timer on this one, now that it seems everyone is up and running.
     
  8. Hercules90

    Hercules90 Chieftain

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    2,557
    I agree, maybe to 36 or 30 hrs for a period to see how it works.
     
  9. SilentConfusion

    SilentConfusion Chieftain

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,617
    Location:
    Wherever
    Did we lose a player already? BBP got eliminated?
     
  10. KingMorgan

    KingMorgan Chieftain

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    2,327
    Location:
    In the clouds
    Yes BBP is dead, this has caused a bit of a situation.

    You'll recall this post http://forums.civfanatics.com/showpost.php?p=9183473&postcount=29

    It seems it's impossible to get into the worldbuilder to remove the peaks to gain acess to the small island - that you should all have visibilty on. This is completely changes the dynamics of the scenario concept. now the only way to access the island is through optics, to settle means astro galleons.

    I'm happy to carry on as before, whats your views?
     
  11. babybluepants

    babybluepants Chieftain GOTM Staff

    Joined:
    Feb 5, 2009
    Messages:
    4,825
    Location:
    Vancouver
    :lol: That was silly. Sorry, boys - my bad. Wasn't paying attention for a day, and that's all she wrote... Now the game's immediately imbalanced for everyone. :(
     
  12. Elkad

    Elkad Chieftain

    Joined:
    Mar 26, 2007
    Messages:
    991
    I assumed we'd have to just get around the peak on our own, I completely missed the post about removing it with world builder.
     
  13. KingMorgan

    KingMorgan Chieftain

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    2,327
    Location:
    In the clouds
    Not at all BBP, because you been eliminated i've found the issue of removing peaks.

    I nearly caught my island buddy napping on job, so could have been more eliminations, I expected a couple tbh.
     
  14. Exploit

    Exploit Chieftain

    Joined:
    May 25, 2007
    Messages:
    104
    I am ok with the island only being settled by galleons but is that really the case? The north side has ocean tiles along its borders while the south side has coast tiles from what I see which would allow the southern players to settle the island with just galleys. I am ok with it as long as both north and south are equal.
     
  15. KingMorgan

    KingMorgan Chieftain

    Joined:
    May 6, 2008
    Messages:
    2,327
    Location:
    In the clouds
    Yes galleons for all, the map is posted on the 2nd page of the setup thread
     
  16. Exploit

    Exploit Chieftain

    Joined:
    May 25, 2007
    Messages:
    104
    Raskolnikov has not logged into this game in 5 days should we be looking for a substitute?
     
  17. classical_hero

    classical_hero In whom I trust

    Joined:
    Jan 30, 2003
    Messages:
    33,255
    Location:
    Perth,Western Australia
    I could take over from Ra, unless thee is something extra that need to done for this game.
     
  18. Hercules90

    Hercules90 Chieftain

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    2,557
    Ok By me.
     
  19. SilentConfusion

    SilentConfusion Chieftain

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,617
    Location:
    Wherever
    Nothing extra. Just an always war game. Was going to use a NoScore mod, but in the end we chose not to, so no mods needed. Glad to have you.
     
  20. Niklas

    Niklas Fully Functional GOTM Staff

    Joined:
    Dec 21, 2004
    Messages:
    10,290
    Location:
    57°47'55"N 12°09'16"E
    Morgan conscripted me to take Ras' spot last night, but if CH wants it then I'm happy to stand aside.
     

Share This Page