1. We have added a Gift Upgrades feature that allows you to gift an account upgrade to another member, just in time for the holiday season. You can see the gift option when going to the Account Upgrades screen, or on any user profile screen.
    Dismiss Notice

Single Player bugs and crashes - After the 23rd of September 2013

Discussion in 'Bugs and Crashes' started by strategyonly, Sep 24, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. darkkhon

    darkkhon Chieftain

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    31
    After updating to rev 7068 I got the following error ArtInfo: 'ART_DEF_UNIT_CANOE2_AFRICAN' was not found and then the game exits.
     
  2. The Boss

    The Boss Chieftain

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    48
    Location:
    Italy
    Sorry for the stupid question
    How can I clear the cache when starting game?
     
  3. Riso

    Riso Chieftain

    Joined:
    Nov 9, 2001
    Messages:
    54
    [16:23:47] <Redwallzyl> can someone please report a bug on the C2C SVN bug thread? my accounts still not activated. its a problem with ART_DEF_UNIT_EARLY_MERCHANT_AFRICAN
     
  4. Sparth

    Sparth C2C Team Member

    Joined:
    Oct 6, 2013
    Messages:
    2,311
    fixed
     
  5. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,445
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    Look at pic and delete what is inside the folder.
     
  6. alberts2

    alberts2 Chieftain

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    1,940
    Gender:
    Male
    Location:
    Germany
    Another missing ArtInfo i cannot find it anywhere. Those missing ArtInfo errors are Game-breaking there is now at least a Error-Message displayed but they cause CTD's. If you guys want to Release this weekend all of them should be fixed.
    I think in the feature instead of only pushing new stuff(even during a freeze) there should be more testing if the added content is working in the Game or not.

    Code:
    Assert Failed
    
    File:  CvArtFileMgr.cpp
    Line:  101
    SVN-Rev:  7036
    Expression:  false
    Message:  ArtInfo: 'ART_DEF_UNIT_NATIVE_BRUTE' was not found
     
  7. vivictius

    vivictius Chieftain

    Joined:
    Jan 16, 2004
    Messages:
    425
    When I try and load a game (latest SVN) I get the following error

    ArtInfo: 'ART_DEF_UNIT_MOUNTED_INFANTRY_AFRICA' was not found

    and

    ArtInfo: 'ERROR' was not found

    then a CTD
     
  8. alberts2

    alberts2 Chieftain

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    1,940
    Gender:
    Male
    Location:
    Germany

    I fixed that one in the svn.
     
  9. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,445
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    That was MY mistake, i never informed him what a freeze was or how we did stuff in C2C, so MY BAD:blush::blush::(
     
  10. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,445
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    Nobody fixed that PINK Btn for the Trench Machine Gun??

    fixed
     
  11. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,445
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    Got this looking for errors in artdefines??

    EDIT: Also i cant get out of this screen on 1024X768??? pic 1:(
     
  12. kormer

    kormer Chieftain

    Joined:
    Nov 13, 2002
    Messages:
    68
    I'm on a really old build, so this may have been fixed already, but then again who ever gets all the way to the modern age anymore?

    The Capital Records wonder is available with Mass Media tech, and requires the recording studio building. The recording studio building is also available at Mass Media tech, and requires phonographs resource. The Phonograph Factory is obsolete at Mass Media, leading no way to get the resource to build the recording studio or build the wonder.
     
  13. Drakarska

    Drakarska Epic Dadness

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    2,541
    Location:
    Twilight Zone
    Hold down the shift key when starting up BTS
     
  14. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,445
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
  15. Dancing Hoskuld

    Dancing Hoskuld Warlord

    Joined:
    Jul 5, 2004
    Messages:
    23,290
    Gender:
    Male
    Location:
    Canberra, Australia
    Pressing the Esc key usually works.
     
  16. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,445
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    Nope didnt work, i pressed every single key, even the F ones, nothing worked, i wonder if the size of the screen could be shrunk?? Because if you look, it still has stuff there, but cant read it all??
     
  17. platyping

    platyping Sleeping Dragon

    Joined:
    Oct 22, 2010
    Messages:
    4,626
    Location:
    Emerald Dreams
    You know...
    WorldBuilder version 2.x is like C2C version 1x.

    I won't be bothered with any bugs in it :D
     
  18. strategyonly

    strategyonly C2C Supreme Commander

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    20,445
    Gender:
    Male
    Location:
    MN
    You have so many thread(s), dont know where to look, sorry.
     
  19. stachnie

    stachnie Theorist

    Joined:
    Jan 3, 2002
    Messages:
    501
    Gender:
    Male
    Location:
    Not far from Krakow, Poland
    v. 33 (release). I noticed that if I have a significant tech lead over AI's, tech level of emerging civs depends on culture group. If they are from my culture group, they are in the same era like me (or just at the edge). If they are from some other group, they are on pair with the other AI's (so much below me). Two examples (both as Poland, so European culture group).

    1. Me at late Renaissance, AI at early Middle Ages. I was sending my spies to rival civs and supported rebel fractions. When Germans emerged, it turned out they were researching Leadership. My decision was to destroy them (a piece of cake for my highly promoted army), so they could not trade extra techs to my rivals...

    2. I have cleared my continent from AI, got tech lead, made a footstep into Classical Era (Monarchy, Meditation, Currency) but I was busy with remaining Ancient techs. Civs at another continent (there is one more, but no contact yet) were in early-middle Ancient (researching Metal Casting and so on). One of Barbarian towns at my continent turned into Armenia. It turned out they were researching Monarchy, so they were almost on pair with me.

    I plan to download v.34 soon and I will check if anything has changed.


    S.
     
  20. Dancing Hoskuld

    Dancing Hoskuld Warlord

    Joined:
    Jul 5, 2004
    Messages:
    23,290
    Gender:
    Male
    Location:
    Canberra, Australia
    I think it is actually one of the version 1 ones:D. There is no point in upgrading to the latest until Platyping has stopped updating it.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page