1. We have added the ability to collapse/expand forum categories and widgets on forum home.
    Dismiss Notice
  2. All Civ avatars are brought back and available for selection in the Avatar Gallery! There are 945 avatars total.
    Dismiss Notice
  3. To make the site more secure, we have installed SSL certificates and enabled HTTPS for both the main site and forums.
    Dismiss Notice
  4. Civ6 is released! Order now! (Amazon US | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR)
    Dismiss Notice
  5. Dismiss Notice
  6. Forum account upgrades are available for ad-free browsing.
    Dismiss Notice

Quick Questions and Answers

Quick Questions and Answers

  1. Browd

    Browd Dilettante Administrator

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    10,688
    Gender:
    Male
    Location:
    Washington, DC
    Browd submitted a new resource:

    Quick Questions and Answers - Quick Questions and Answers

    Read more about this resource...
     
    Last edited by a moderator: Nov 2, 2016
  2. JaeChunDaeSung

    JaeChunDaeSung Chieftain

    Joined:
    Jan 27, 2009
    Messages:
    300
    Location:
    Korea
    Is there a way to purchase the entire DLC package for VI after purchasing the normal release of the game?
     
  3. pholtz

    pholtz Chieftain

    Joined:
    May 2, 2006
    Messages:
    659
    Location:
    California
    Lot's of questions about that on the Steam forums. Answer right now is no, they suggest that you return your normal game, then buy the deluxe version if possible. There will likely by an upgrade option after the game comes out but no official word right now.
     
  4. Balkans

    Balkans Chieftain

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Messages:
    270
    Gender:
    Male
    Location:
    BosniaAndHerzegovina
    Hill with woods is 3 movement point cost. River is all your movement points to cross over. But if i'm not mistaken a unit with 2 movement point can cross a river onto a hill with woods..can someone elaborate on the subject? Maybe i got confused and you can't cross a river with 2 movement points onto hill with woods on it..
     
  5. Leyrann

    Leyrann Warlord

    Joined:
    Jan 11, 2015
    Messages:
    3,450
    Gender:
    Male
    Location:
    Netherlands
    When you have full movement, you can always move at least one tile, no matter what the movement cost is. This is to avoid potentionally not being able to move to certain tiles whatshowever with a unit. (except of course mountains)
     
    Balkans likes this.
  6. RohirrimElf

    RohirrimElf Chieftain

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Messages:
    760
    When could we expect to see the first reviews?

    I`m also interested to know when we could expect the patch notes for the day 1 patch? Would like to know what changed from the YouTube streams build.
     
  7. Stilgar08

    Stilgar08 Chieftain

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    1,176
    Location:
    Zeven, Germany (Lower Saxony ;)
    Where did the stickied articles thread go? Wouldn't it be good for collecting review articles as well?
     
  8. Camikaze

    Camikaze Administrator Administrator

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    26,820
    Location:
    Sydney
    Another sticky thread for reviews is likely to be created, when we get some reviews.
     
  9. inthesomeday

    inthesomeday Immortan

    Joined:
    Dec 12, 2015
    Messages:
    2,428
    What's the difference between regular and digital deluxe
     
  10. Browd

    Browd Dilettante Administrator

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    10,688
    Gender:
    Male
    Location:
    Washington, DC
    Here's the description of Digital Deluxe:
    Basically the soundtrack and 4 post-launch DLCs (the contents and timing of which have not yet been announced).
     
  11. Jart

    Jart Chieftain

    Joined:
    Jun 30, 2014
    Messages:
    34
    Can you exclude a leader while all others picks are random?
    Venice in game was always an immediate restart for me in Civ V
     
  12. RohirrimElf

    RohirrimElf Chieftain

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Messages:
    760
    Will civ 6 be playable on 00:00 Friday 21 oktober or 01:00 CET (central european time). For those in Europe.
    I never understand time zones.
     
  13. ELRACj

    ELRACj Chieftain

    Joined:
    Aug 11, 2016
    Messages:
    136
    Location:
    Nebraska
    So could there be smaller DLC packs that are not included with the Digital Deluxe?
     
  14. padoura

    padoura Chieftain

    Joined:
    Oct 19, 2016
    Messages:
    7
    Gender:
    Male
    Location:
    Chania Greece
    Well, I can confirm that the standard physical copy also unlocks the digital soundtrack!


    You are correct!
     
    Last edited: Oct 19, 2016
  15. Browd

    Browd Dilettante Administrator

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    10,688
    Gender:
    Male
    Location:
    Washington, DC
    Civ V had 13 smaller DLC, including civs, scenarios and map packs (I'm ignoring the Mongolia DLC, which was free), and two larger expansions. No one knows what approach Firaxis will take on DLC for Civ VI, other than that there will be at least 4 DLC.
     
    ELRACj likes this.
  16. Camikaze

    Camikaze Administrator Administrator

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    26,820
    Location:
    Sydney
    Midnight in the UK, 1am in the Netherlands, Germany, etc.
     
    RohirrimElf likes this.
  17. Bad Wolf

    Bad Wolf Chieftain

    Joined:
    Jun 9, 2012
    Messages:
    631
    Gender:
    Male
    What time does Civ VI become playable for those in Eastern Standard timezone?
     
  18. Camikaze

    Camikaze Administrator Administrator

    Joined:
    Dec 27, 2008
    Messages:
    26,820
    Location:
    Sydney
    12am (midnight) for American Eastern Standard time. It is already playable for those under Australian Eastern Standard time.
     
    Bad Wolf likes this.
  19. Kolath

    Kolath Eternal Lurker

    Joined:
    Nov 8, 2001
    Messages:
    169
    Gender:
    Male
    Is there no longer a build queue?
     
  20. Mustakrakish

    Mustakrakish In 'Node' We Trust

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    2,520
    Location:
    Grainvillage, Finland
    How do you cancel and reassign trade routes? I see it saying "trade route will last 8 turns", tons of turns has passed and nothing happens.
     

Share This Page